aşkım benimmmmmm inan ne diyeceğimi bilemiyorum
sanırım sözün bittiği an bu olsa gerek...
zaten dünyanın en şanslı insanı benim bunu bna şuan yeterince hissettirdiğin için çok teşekkur ederim
sen beni asla üzmüyosun aşkım bunu unutma ben seninle verdiğim hiçbir karardan pişmanlık duymuyorum. hatta hayatta verdiğim en doğru karar aşk denilen bu yolda seninle birlikte yürümek...
ewt uzaktayiz ŞİMDİLİK ama ben varlığını yüreğimde daima hissediyorum. KALBİM SENİNLE...
ne diebilirimki her zamanki gibi çok mutlu ettin beni
aşkım benim herşey karşılıklı biliyosun zaten o sesin herşeye bedel benim için sesini duyduğum zaman her sıkıntımı unutuyorum ben
bende çok çok çok özür dilerim bitanem bnde çok üzüyorum seni ama çok seviyorum seni asla unutma bunu
iyiki varsın bitanem
iyiki benim bitanecik aşkımsın
seni çok çok çok çok çok çok herşeyden çok ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...K SEVİYORUMMMMMMMMMMM.
Sen bana bu dunyada mutlu olayım die gönderilen MELEĞİMSİN. ve ne olursa olsun ne yaşarsak yaşayalım ben senle hiç olmadığım kadar çok mutluyum
çok teşekkur ederim bitanem çok güzel bi yazı olmuş
buşram ve nazlıım çok seviyorum sizi saolun
sizler gibi sıkı dostlarım olduğu içinde çok şanslıyım
Allah Ayırmasın İnci ve Buğra
Allah'm ayıRmasın sizi
ç0ook daha mutLu, beraßer ve aşk d0lu seneLerinize inş
daRısı ßnm ve sevgiLisi 0lmayanLarın ßaşınaa
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.