Senı Cok Sevıyorum HAYATIMIN AŞKI

---> Senı Cok Sevıyorum HAYATIMIN AŞKI

vayh sper olmuş:)
ikinizde mutluluğu hakediyosunuz.
umarım çok mutlu olursunuz:)
Allah ayırmasın

buğra yemin ederim gözlerimi doldurdun ya ..

işte snn bu huyunu çok seviyorum buğra yaptığın hatanın farkına varıp özür dilemesini biliyosun bu yüzden bu kadar mutlusunuz :)

Allah sonsuza kadar ayırmasn sizi, koparmasın sizi birbirinizden.ikinizi de ne kadar çok sevdiğimi siz zaten biliyosunuz.İncimi ve seni böyle mutlu görmek bnm için dünyalara bedel :) siz bi istisnasınız abicim ben bunu yeni anladım :pp umarım bu mutluluğunuz sonsuza kadar bozulmaz :)

Amiinnnnnnn naslı

Bisde seni seviyorus

Yeni mi anladın yaw :pp

:)

aşkım benimmmmmm inan ne diyeceğimi bilemiyorum

sanırım sözün bittiği an bu olsa gerek...

zaten dünyanın en şanslı insanı benim bunu bna şuan yeterince hissettirdiğin için çok teşekkur ederim :)

sen beni asla üzmüyosun aşkım bunu unutma ben seninle verdiğim hiçbir karardan pişmanlık duymuyorum. hatta hayatta verdiğim en doğru karar aşk denilen bu yolda seninle birlikte yürümek...

ewt uzaktayiz ŞİMDİLİK ama ben varlığını yüreğimde daima hissediyorum. KALBİM SENİNLE...

ne diebilirimki her zamanki gibi çok mutlu ettin beni :)

aşkım benim herşey karşılıklı biliyosun zaten o sesin herşeye bedel benim için :) sesini duyduğum zaman her sıkıntımı unutuyorum ben :)

bende çok çok çok özür dilerim bitanem bnde çok üzüyorum seni :( ama çok seviyorum seni asla unutma bunu

iyiki varsın bitanem
iyiki benim bitanecik aşkımsın

seni çok çok çok çok çok çok herşeyden çok ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...K SEVİYORUMMMMMMMMMMM.

Sen bana bu dunyada mutlu olayım die gönderilen MELEĞİMSİN. ve ne olursa olsun ne yaşarsak yaşayalım ben senle hiç olmadığım kadar çok mutluyum :)

çok teşekkur ederim bitanem çok güzel bi yazı olmuş

buşram ve nazlıım çok seviyorum sizi saolun :)
sizler gibi sıkı dostlarım olduğu içinde çok şanslıyım

:)

aşkım benimmmmmm inan ne diyeceğimi bilemiyorum

sanırım sözün bittiği an bu olsa gerek...

zaten dünyanın en şanslı insanı benim bunu bna şuan yeterince hissettirdiğin için çok teşekkur ederim :)

sen beni asla üzmüyosun aşkım bunu unutma ben seninle verdiğim hiçbir karardan pişmanlık duymuyorum. hatta hayatta verdiğim en doğru karar aşk denilen bu yolda seninle birlikte yürümek...

ewt uzaktayiz ŞİMDİLİK ama ben varlığını yüreğimde daima hissediyorum. KALBİM SENİNLE...

ne diebilirimki her zamanki gibi çok mutlu ettin beni :)

aşkım benim herşey karşılıklı biliyosun zaten o sesin herşeye bedel benim için :) sesini duyduğum zaman her sıkıntımı unutuyorum ben :)

bende çok çok çok özür dilerim bitanem bnde çok üzüyorum seni :( ama çok seviyorum seni asla unutma bunu

iyiki varsın bitanem
iyiki benim bitanecik aşkımsın

seni çok çok çok çok çok çok herşeyden çok ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...K SEVİYORUMMMMMMMMMMM.

Sen bana bu dunyada mutlu olayım die gönderilen MELEĞİMSİN. ve ne olursa olsun ne yaşarsak yaşayalım ben senle hiç olmadığım kadar çok mutluyum :)

çok teşekkur ederim bitanem çok güzel bi yazı olmuş

buşram ve nazlıım çok seviyorum sizi saolun :)
sizler gibi sıkı dostlarım olduğu içinde çok şanslıyım

Ama ben seni yerimmmmmmm :pp

Sen herşeye deqersin sewqilim ..

MÜKKEMMEL olmak bu İNCİ lerin karakterınde var galıba :D:D

İNCİ ler oldugu surece mutluyuz kanka hahaha

Oncelıkle sql yardımsewer admincim

Heee aynen öle kardeşim amaa bisdende kaynaklanıo yaw bisde mükemmel olunca ortaya bu sonuç çıkıo xD

Sql sheker kıs amin

Süpersiniz siz ya.

Bravo balçovalı ağlat sen beni.

Allah ayırmasın.

Aqladın mı bucalı :|

Amıııııııııınn saqol

Abow :|

Amacım seni aqlatmak dql aşkımı haykırmaktı :eek: xD

Allah'm ayıRmasın sizi :)

ç0ook daha mutLu, beraßer ve aşk d0lu seneLerinize inş :)

daRısı ßnm ve sevgiLisi 0lmayanLarın ßaşınaa :)

SüPeR YhA...:D:D:DİNŞALLAH HeP MuTLu oLuRSuNuZ :D:DGöZLeRiM DoLDu...:'(

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri