http://www.youtube.com/watch?v=zUh49oO9wm8
H HaDeS Kayıtlı Üye 10 Tem 2011 #2 ---> Seni ben ellerin olsun diye mi sevdim-Hüner Coşkuner bide bulent ersoydan dinleyin...
Denizedogru Bayan Üye 10 Tem 2011 #3 ---> Seni ben ellerin olsun diye mi sevdim-Hüner Coşkuner zeki mürende güzel söyler,bu daha hareketli daha güzel oynuyorum bunda bülent ersoy'u sevmem
---> Seni ben ellerin olsun diye mi sevdim-Hüner Coşkuner zeki mürende güzel söyler,bu daha hareketli daha güzel oynuyorum bunda bülent ersoy'u sevmem
H HaDeS Kayıtlı Üye 9 Ağu 2011 #4 ---> Seni ben ellerin olsun diye mi sevdim-Hüner Coşkuner Denizedogru' Alıntı: zeki mürende güzel söyler,bu daha hareketli daha güzel oynuyorum bunda bülent ersoy'u sevmem Genişletmek için tıkla ... sanatsal bir pencereden baktim bende.. bulent ersoy un yorumu bir baska bu sarki icin..
---> Seni ben ellerin olsun diye mi sevdim-Hüner Coşkuner Denizedogru' Alıntı: zeki mürende güzel söyler,bu daha hareketli daha güzel oynuyorum bunda bülent ersoy'u sevmem Genişletmek için tıkla ... sanatsal bir pencereden baktim bende.. bulent ersoy un yorumu bir baska bu sarki icin..
Denizedogru Bayan Üye 13 Ağu 2011 #5 ---> Seni ben ellerin olsun diye mi sevdim-Hüner Coşkuner hades' Alıntı: sanatsal bir pencereden baktim bende.. bulent ersoy un yorumu bir baska bu sarki icin.. Genişletmek için tıkla ... haklısın abicim
---> Seni ben ellerin olsun diye mi sevdim-Hüner Coşkuner hades' Alıntı: sanatsal bir pencereden baktim bende.. bulent ersoy un yorumu bir baska bu sarki icin.. Genişletmek için tıkla ... haklısın abicim