??
LoKuMuM<3 Bayan Üye 29 Ocak 2009 #2 ---> seni aldatan eski sevgilin tekar çıkma teklifi etse cevabın: tabikide hayırr!!!!
Atlantis Banned 29 Ocak 2009 #3 ---> seni aldatan eski sevgilin tekar çıkma teklifi etse cevabın: hem aldatacak benı hemde kendınde bu cesaretı bulacak ve bana tekrar cıkma teklıfı edecek hee bababababa
---> seni aldatan eski sevgilin tekar çıkma teklifi etse cevabın: hem aldatacak benı hemde kendınde bu cesaretı bulacak ve bana tekrar cıkma teklıfı edecek hee bababababa
_Σ_®_C_Λ_И_™ Kayıtlı Üye 29 Ocak 2009 #4 ---> seni aldatan eski sevgilin tekar çıkma teklifi etse cevabın: hayır başka kapıya
PoLaT-BaHa Kayıtlı Üye 29 Ocak 2009 #5 ---> seni aldatan eski sevgilin tekar çıkma teklifi etse cevabın: kolay kolay akıllanmaz ne kabul edicem aldatırken o beni düşündümü
---> seni aldatan eski sevgilin tekar çıkma teklifi etse cevabın: kolay kolay akıllanmaz ne kabul edicem aldatırken o beni düşündümü
N ` nazLı .. Bayan Üye 29 Ocak 2009 #6 ---> seni aldatan eski sevgilin tekar çıkma teklifi etse cevabın: hayıR:S
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 29 Ocak 2009 #7 ---> seni aldatan eski sevgilin tekar çıkma teklifi etse cevabın: ßß
Sahraa! Bayan Üye 29 Ocak 2009 #8 ---> seni aldatan eski sevgilin tekar çıkma teklifi etse cevabın: hayıR
ĎÅŖĶÃЙģĘĻ Bayan Üye 29 Ocak 2009 #9 ---> seni aldatan eski sevgilin tekar çıkma teklifi etse cevabın: tabikide hayır...
LocKe GururLan Bayan Üye 29 Ocak 2009 #10 ---> seni aldatan eski sevgilin tekar çıkma teklifi etse cevabın: asla
Bezmi$h Banned 29 Ocak 2009 #11 ---> seni aldatan eski sevgilin tekar çıkma teklifi etse cevabın: dayak yerdi heralde ayrıldıysak kesin birsorun cıkmısdır
---> seni aldatan eski sevgilin tekar çıkma teklifi etse cevabın: dayak yerdi heralde ayrıldıysak kesin birsorun cıkmısdır
İnci 1907 Prenses 29 Ocak 2009 #12 ---> seni aldatan eski sevgilin tekar çıkma teklifi etse cevabın: aldatsın yada aldatmasın eger ayrıldıysam bidah asla barışmam sorunun cevabına gleince hyr
---> seni aldatan eski sevgilin tekar çıkma teklifi etse cevabın: aldatsın yada aldatmasın eger ayrıldıysam bidah asla barışmam sorunun cevabına gleince hyr
Kei* Kayıtlı Üye 29 Ocak 2009 #13 ---> seni aldatan eski sevgilin tekar çıkma teklifi etse cevabın: Hayır.
Tarquin Kayıtlı Üye 29 Ocak 2009 #14 ---> seni aldatan eski sevgilin tekar çıkma teklifi etse cevabın: çoğunluğun dediği gibi tabiki de hayır
---> seni aldatan eski sevgilin tekar çıkma teklifi etse cevabın: çoğunluğun dediği gibi tabiki de hayır
meRve^^ Bayan Üye 29 Ocak 2009 #15 ---> seni aldatan eski sevgilin tekar çıkma teklifi etse cevabın: tabiki de HAYIR !!!
R RuThLeSs Kayıtlı Üye 29 Ocak 2009 #16 ---> seni aldatan eski sevgilin tekar çıkma teklifi etse cevabın: cektıgım cızgıler kalıcıdır derdım
DiReNiS Bayan Üye 29 Ocak 2009 #17 ---> seni aldatan eski sevgilin tekar çıkma teklifi etse cevabın: tükürdüğümü yalamam kolay kolay
_zeynep_ Bayan Üye 29 Ocak 2009 #18 ---> seni aldatan eski sevgilin tekar çıkma teklifi etse cevabın: Diceklerimi yazardım ama banlanmak istemem
---> seni aldatan eski sevgilin tekar çıkma teklifi etse cevabın: Diceklerimi yazardım ama banlanmak istemem
kanat$z_melek Bayan Üye 29 Ocak 2009 #19 ---> seni aldatan eski sevgilin tekar çıkma teklifi etse cevabın: avcunu aç yalamaya başla
R RaPizM^^ Bayan Üye 29 Ocak 2009 #20 ---> seni aldatan eski sevgilin tekar çıkma teklifi etse cevabın: hayır demiorum.. ASLAAAAAAAA