Şener sert çıktı

Thundeers

Anadolu'dan Bir Ses
Kayıtlı Üye
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in gündeme ilişkin açıklamaları, yepyeni polemiklerin kapısını araladı...

fft1mm1373866.jpg

Kocaman'a

Aykut’un bizim kimyamızı bozması mümkün değil ama tartışmalarla bir anlamda başarılı oldu. Ben zaten o sözleri Aykut’a birilerinin söylettirdiğini düşünüyorum. Belki divan başkanıdır belki de disiplin kurulu başkanıdır.

Camiaya

Stattaki tablo bize yakışmadı. Sonuçta Kayseri beraberliği her şeyin bittiği anlamına gelmez. Hatalarımız var ama gidermeye çalışacağız. Bu takımın potansiyeline güveniyorum, son ana kadar şampiyonluk mücadelesi vereceğiz.

Selçuk'a

Üst düzey bir futbolcu kendisine çok dikkat edecek. Böyle önemli maçlardan önce kendisine iyi bakacak. Ton balığı ile çikolatayı aynı anda yersen hiçbir yerin tutmaz, serumu yersin. Sorumsuzluk.

Fenerbahçe-Kayserispor maçından hemen sonra ilk golde hata yapan eski Fenerbahçeli kaleci Volkan Babacan için, “Volkan muazzam bir kaleciymiş. Daha ikinci dakikada takımını bitirdi. Umarım aynı hatayı bizim maçta da yapar” diyen Şener, Souleymanou’nun benzer bir hatası için, “Arada fark var. Volkan o gün topu direkt Fenerbahçeli oyuncuya attı, Souleymanou ise kendi takım arkadaşına verdi, o kaptırdı” ifadelerini kullandı. Son günlerdeki gerilimli ortamlar hatırlatıldığında ise Şener’in hedefindeki isim Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’dan başkası değildi. Bordo-Mavililer’in patronu, “Aykut’un bizim kimyamızı bozması mümkün değil ama tartışmalarla bir anlamda başarılı oldu. Ben zaten o sözleri Aykut’a birilerinin söylettirdiğini düşünüyorum. Belki divan başkanıdır belki de disiplin kurulu başkanıdır” yorumlarıyla Sarı-Lacivertliler’e göndermede bulundu.

Gönül almaya çalıştı

Son anda midesinde yaşadığı problem sebebiyle maç kadrosundan çıkarılan Selçuk İnan da Sadri Şener’den nasibini aldı. Oyuncusunu eleştiren Başkan, kendine has yaklaşımıyla, “Üst düzey bir futbolcu kendisine çok dikkat edecek. Böyle önemli maçlardan önce kendisine iyi bakacak. Ton balığı ile çikolatayı aynı anda yersen hiçbir yerin tutmaz, serumu yersin. Sorumsuzluk” dedi. Trabzonspor’un patronu Kayseri maçı sonrasında yaşanan olaylar içinse önce Yunus Yıldırım’dan özür diledi sonra da şunları söyledi: Stattaki tablo bize yakışmadı. Sonuçta Kayseri beraberliği her şeyin bittiği anlamına gelmez. Hatalarımız var ama gidermeye çalışacağız. Bu takımın potansiyeline güveniyorum, son ana kadar şampiyonluk mücadelesi vereceğiz.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri