Seνdα`Lı | Gittin ..

Sevda'Lı

Bayan Üye
GİTTİN

Gittin .. arkana bile bakmadan , beni sensizlikle başbaşa bırakıp gittin. Anıları kalbinden sildin umarsızca, sevgiyi hiçe sayarak ..
İsmini sayıkladım gecelere , duymadın yine .

Seni anlattım gecelere saatlerce . Rüyalarımda sarıldım sana yokluğunda .. ve sabahın ilk ışıklarında yokluğunla başbaşa kaldım yine içimde büyüttüğüm sevginle .. Gözyaşlarıma esir kaldım gecelerde .. kimseler duymasın diye içime attım. İstemiştim kalbinin durduğu yerde kalbim olsun ve kaybettin sen kalbimide sevgimide . Vazgeçtim ruhuma eşdeğer olsanda .. küçük yalanlarla yaşadığım günlerde kaybedeceğimizi düşünemedim.

" Hiçbir suret sen olamaz , asla yerini kimse alamaz. " derdin. BECEREMEDİK !
Gözlerimi kapattığımda varlığını hissettiğim sevgili sen değilmişsin , gözlerine baktığımda gördüğümü sandığım sevgi sana ait değilmiş ..

Zaman acımasızca geçerken ruhumu yalnızlığa alıştırdım. Sensizliğe ve beklemeye gücüm yok artık .. benim için hiç yokmuşsun meğer. Yaşadığımız bir masalmış , masalı sen okudun , ben sadece dinledim .
Artık gecelerimde ve rüyalarımda sen yoksun .. Hani ya en baştan ya da sil baştan derdim ya .. işte en baştan başlıyorum herşeye , yeniden başlıyorum hayata ..

BU SEFER KORKMADAN , SESSİZCE , ANİDEN VE HUZURUMLA BİRLİKTE . O çok sevdiğim türk filmini geride bıraktı kalbim .

" .. yetmiyor zaman dağınık düşleri , körelmiş gözleri sahiplenmeye ,
ve devam ediyor hayat en lazım yerinden incelmeye .. "

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri