Sence hangisi mantikli ? (=

Sence hangisi mantikli ? (=

• Turkiye'ye giderdim.

Oy: 5 45.5%
  • Turkiye'ye gitmezdim.

Oy: 6 54.5%

• Kullanılan toplam oy
    11

Caramio

Bayan Üye
Arkadaslar bi konuda cok kararsiz kaldim ... Bi cogunuz bilio belki ben Belcikada yasiorum.. malesef... Burda bitane magazada Personel Sorumlusuyum.. ise yeni girdim patronda benden memnunmus herneyse bugun odasina cagirdi.. sozlesme yapicam sana o nedenle yillik izin cizelgesine bakman lazim seninde dedi.. ama benim once ona bisey anlatmam gerekiyordu...

ailem yani iste babam is yerinden 7 Temmuz-11 Agustos arasi izin aldi 5 hafta gidilcek Turkiyeye arabayla gidilcek birde... Bi hafta zaten yolda gecicek..ben patrona bunu anlattim bana olmaz sana okadar hafta ustuste izin vermem dedi :S

cunku belcikalilarin falan soyle bi izin anlayisi var... 2 hafta alio aradan 3 ay gecio 1 hafta alio sonra bi hafta daha ... bOyle ve normal olarak benim zaten 4 haftalik iznim var yil icerisinde kullanmak zorunda oldugum... ama adam bana vermio 4 hafta ustuste ve ben yazin ailemle Turkiyeye gelemicem )): )):

Babamda sen bilirsin ister kal ister gel dedi :S kalirsam isim olucak sabit bi sekilde ortamida sevdim is arkadaslarimi personelleri falan ...

ama Turkiyeye gidersem 4 hafta icin isimden olucam.. buraya geri dondugumde bi isim olmucak... ve ayni sektorde o isten cikip o ise girmek hosta karsilanmio is bulmamda zorlasicak belkide bulamicam.. ve ben evde oturamiorum illa bi ise yaramam gerekio.. afakanlar basio beni evde durunca :D :$

Ama turkiyeyide cok ozledim )): ben coktan herkese hediyelerini bile elimle aldim ya ... hediyelerimide ben veremicem cok seviomda hediye vermeyi.. neyse konuyu saptirmayim...

ya kisacasi sen olsan napardin hangisi daha mantikli ?

ve sonucta benim hayatim burasi.. ve calismadan olmaz.. is dahami onemli izinden ?

yazin izne gitmeyip calisip isimde ilerlemek mi ?

izne gidip 4 hafta icin isinden olmak mi ?

yani

turkiyeye gidermiydin ?

gitmezmiydin ?

canım işin daha önemli die düşünüorum...bazı seyler var seninde bildigin :147:bide onuda düşünmen gerekio...dedigin gb işinden olma ...baska zaman gelirsin inş canını sıkma ok ? :50:

peki şöyle yapsak misal aiLen 1 hafta önceden çıkıp geLsin türkiyeye sende turkiyeye geLdikleri gün uçağa atlasan gELsen türkiyeye 1 hafta tatilini yapsan...

veya ailenin geLmesine son 1 hafta kaLa sen gitsen ucakla babanLarLa birlikte dönsen??

2 hafta izin veriyomu bilmiyorum ama 2 . seçenek daha güzEL bence veya

uçakla git uçakla geri dön??!! 1Hafta?

bunlardan birini seç ..işte..

Son düzenleme:
çiğdem güzelim yabancı biyerdesin bence orta yolunu bulmayı dene.. nekadar iizn verirse okadarını kullan ve sen uçakla gel yolda geçirme iznini :) benim fikrim bu

peki şöyle yapsak misal aiLen 1 hafta önceden çıkıp geLsin türkiyeye sende turkiyeye geLdikleri gün uçağa atlasan gELsen türkiyeye 1 hafta tatilini yapsan...

veya ailenin geLmesine son 1 hafta kaLa sen gitsen babanLarLa birlikte dönsen??

2 hafta izin veriyomu bilmiyorum ama 2 . seçenek daha güzEL bence veya

uçakla git uçakla geri dön??!! 1Hafta?

bunlardan birini seç ..işte..

eveet ayni sekilde babamda soledi.. ama patron yaza izin vermio :S Kisa verio.. cunku ben daha yeni girdim ya ise.. olmazsa artik yilbasinda gelicem.. ama yaza benzermi tatilin guzelligi :S

ne kadar veriyosa o patron :mad:

o kadar uçakla dene bence şansını ..

bence geL.. caramio

+ bide şu patronun msn adresi varmı toplu yapalım :p

ne kadar veriyosa o patron :mad:

o kadar uçakla dene bence şansını ..

bence geL.. caramio

+ bide şu patronun msn adresi varmı toplu yapalım :p

2 hafta verio en fazla ard arda diger iki haftanida sonra kullanirsin dior... hi birde aynen sunu dedi ' siz turkler neden hep temuz ayinda ve 5-6 hafta gitmek istiosunuz anlamiorumki dedi ' bole gicik bi ifadeyle...

bende dedimki

' sizin memleketiniz burasi sevdikleriniz aileniz yasaminiz duzeniniz herseyiniz burda.. 2 hafta guneye gidip tatil yapmak yetebilio ki herkese yeter.. ama bizim orda yakinlarimiz var en basta orasi memleketimiz ve anca yetio dedim '

bana dediki neyse hadi isine dön (:)

dusun ozmaan dedi.. 3 aylik deneme sozlesme yapmisti o bitince cikar gidersin turkiyeye yada dedigim gibi olur dedi iste

caramio vardı işin içinde ama neyse artık yap bişiler :p

eveet ya zaten oyuzden hep gitmek tarafi agir basio cok caramio alacagim var gunde 10 ogundu galiba :D

ya birde ben evde kalicam forumdakiler siz gelin ben gelemiorum yanliz nasi yapcam bilmiomda :p :D

uff hersey niye beni bulur )):

neyse ilginiz icin hepinize tek tek tsk ederim (:)

OzKaN' a katılıyorum ... buqün warlar yarın yoklar abLa ama genede sen bilirSin :)

Bence Git ..;) patron senden memnunsa eqer senide anlaması gerekiyor ;)

i$inde Önemli

Ama Özel hayatinda Önemli..

Hep Calis Calis Nereye Kadar ?

Bence Gitmelisin Türkiyeye..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri