SeN_UmUtSuN
Bayan Üye
MerHabalar :2:
Bu Sayfaya Gelip beni okumanıza SevindiM :2:
İsmim: Selin
Yer:Çorum
Meslek : Öğrenci
Tuttuğum takım: GALATASARAY ama fanatik diilim
Hobilerim: Film izlemeyi çok seviyorum , kendime ait şiirlerim vardır yani şiir yazmayı severim.
Fobilerim: Benim gayet iyi bildiğim birşeyi başkasının inkar etmesi ve beni birşey bilmiyormuş gibi görmesi buna sinir olurum
Uzunca Kendimden Bahsediyim
1.68 boylarında buğday tenli biriyim,
Hayatı ve yaşamayı seviyorum insanları kuşları çiçekleri böcekleri tabiattaki ve Allah In yarattığını bildiğim herşeyi severim ..
Hayat dolu biriyimdir, insanlar benimle konuşmaktan ve vakit geçirmekten keyif aldıklarını söylerler ben onların yalancısıyım
Özümde iyi biriyimdir ama hayat bu herkesin hataları vardır
Kendimi beğenmiş biri değilim ama övülecek yanlarımıda gizlemeyi sevmem ,
burnu havada biri de diilim kendi halinde bir Öğrenci işte ..
Öğrenci demişken size okulumdan bahsedeyim Çorum Atatürk lisesine gidiyorum 2. sınıfa geçtim ve sayısal seçmeyi düşünüyorum alan olarak=))
edebiyata bayılırım ,aslında sesim güzel diildir ama şiiri çok güzel okurum ve ilkokulda birinciliğim var
Biz 3 kardeşiz İKizim Pelin ve küçük Kardeşimiz Selim,
İkizimle pek ikiz gibi diiliz o küçüklükten beri babaannemlerde kalıyo ve pek sık görüşemiyoruz ,
Aynı sınıftayız , ve birbirimizle alakamız yok sadece soyad benzerliği
ikizimi ve kardeşimi çok seviyorum ama küçüklükten ayrı yaşadığımızdan olsa gerek pek aramız yoktur.
Bizi görenler Biraz benzetiyor ama bu güne kadar ikiz olduğumuzu söylediklerimiz çok şaşırdı
ilerleyen satırlarda resimlerimizi koycam alakayı siz kurun artıK
Unutmamışken ikizimle Benim fotomu koyuyumda merak içinde kalmayıN =))
Bu Sayfaya Gelip beni okumanıza SevindiM :2:
İsmim: Selin
Yer:Çorum
Meslek : Öğrenci
Tuttuğum takım: GALATASARAY ama fanatik diilim
Hobilerim: Film izlemeyi çok seviyorum , kendime ait şiirlerim vardır yani şiir yazmayı severim.
Fobilerim: Benim gayet iyi bildiğim birşeyi başkasının inkar etmesi ve beni birşey bilmiyormuş gibi görmesi buna sinir olurum
Uzunca Kendimden Bahsediyim
1.68 boylarında buğday tenli biriyim,
Hayatı ve yaşamayı seviyorum insanları kuşları çiçekleri böcekleri tabiattaki ve Allah In yarattığını bildiğim herşeyi severim ..
Hayat dolu biriyimdir, insanlar benimle konuşmaktan ve vakit geçirmekten keyif aldıklarını söylerler ben onların yalancısıyım
Özümde iyi biriyimdir ama hayat bu herkesin hataları vardır
Kendimi beğenmiş biri değilim ama övülecek yanlarımıda gizlemeyi sevmem ,
burnu havada biri de diilim kendi halinde bir Öğrenci işte ..
Öğrenci demişken size okulumdan bahsedeyim Çorum Atatürk lisesine gidiyorum 2. sınıfa geçtim ve sayısal seçmeyi düşünüyorum alan olarak=))
edebiyata bayılırım ,aslında sesim güzel diildir ama şiiri çok güzel okurum ve ilkokulda birinciliğim var
Biz 3 kardeşiz İKizim Pelin ve küçük Kardeşimiz Selim,
İkizimle pek ikiz gibi diiliz o küçüklükten beri babaannemlerde kalıyo ve pek sık görüşemiyoruz ,
Aynı sınıftayız , ve birbirimizle alakamız yok sadece soyad benzerliği
ikizimi ve kardeşimi çok seviyorum ama küçüklükten ayrı yaşadığımızdan olsa gerek pek aramız yoktur.
Bizi görenler Biraz benzetiyor ama bu güne kadar ikiz olduğumuzu söylediklerimiz çok şaşırdı
ilerleyen satırlarda resimlerimizi koycam alakayı siz kurun artıK
Unutmamışken ikizimle Benim fotomu koyuyumda merak içinde kalmayıN =))
....................................................................Hertürlü Yoruma ve Eleştiriye Açığım...
....................................................................DüşlerForum Ailesi Sizleri SeviyoruM ...
Moderatör tarafında düzenlendi: