SeN_uMuTSuN

SeN_UmUtSuN

Bayan Üye
MerHabalar :2:

Bu Sayfaya Gelip beni okumanıza SevindiM :2:

İsmim: Selin

Yer:Çorum

Meslek : Öğrenci

Tuttuğum takım: GALATASARAY ama fanatik diilim
Hobilerim: Film izlemeyi çok seviyorum , kendime ait şiirlerim vardır yani şiir yazmayı severim.

Fobilerim: Benim gayet iyi bildiğim birşeyi başkasının inkar etmesi ve beni birşey bilmiyormuş gibi görmesi buna sinir olurum :)

Uzunca Kendimden Bahsediyim :D

1.68 boylarında buğday tenli biriyim,
Hayatı ve yaşamayı seviyorum insanları kuşları çiçekleri böcekleri tabiattaki ve Allah In yarattığını bildiğim herşeyi severim ..:)
Hayat dolu biriyimdir, insanlar benimle konuşmaktan ve vakit geçirmekten keyif aldıklarını söylerler ben onların yalancısıyım :)
Özümde iyi biriyimdir ama hayat bu herkesin hataları vardır :)
Kendimi beğenmiş biri değilim ama övülecek yanlarımıda gizlemeyi sevmem ,
burnu havada biri de diilim kendi halinde bir Öğrenci işte ..
Öğrenci demişken size okulumdan bahsedeyim Çorum Atatürk lisesine gidiyorum 2. sınıfa geçtim ve sayısal seçmeyi düşünüyorum alan olarak=))
edebiyata bayılırım ,aslında sesim güzel diildir ama şiiri çok güzel okurum ve ilkokulda birinciliğim var :)

Biz 3 kardeşiz İKizim Pelin ve küçük Kardeşimiz Selim,
İkizimle pek ikiz gibi diiliz o küçüklükten beri babaannemlerde kalıyo ve pek sık görüşemiyoruz ,
Aynı sınıftayız , ve birbirimizle alakamız yok sadece soyad benzerliği :D
ikizimi ve kardeşimi çok seviyorum ama küçüklükten ayrı yaşadığımızdan olsa gerek pek aramız yoktur.
Bizi görenler Biraz benzetiyor ama bu güne kadar ikiz olduğumuzu söylediklerimiz çok şaşırdı :D
ilerleyen satırlarda resimlerimizi koycam alakayı siz kurun artıK :D

Unutmamışken ikizimle Benim fotomu koyuyumda merak içinde kalmayıN =))

....................................................................Hertürlü Yoruma ve Eleştiriye Açığım...
....................................................................DüşlerForum Ailesi Sizleri SeviyoruM ...:)

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> SeN_uMuTSuN

Kendini Güzel Tanıtmışsın Umarım Hayatnızda Hep Mutlu Olursunuz

---> SeN_uMuTSuN

gerçekten çok güzel ve akıcı anlatmışsın diğer konuya gelince bence aşkın yaşı yoktur eğer seni sevdiğine inanıyorsan yola hep onunla devam et umarım mutlu olursun: )

birde bu foto'da sağdaki mi yoksa soldaki mi sensinn?:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri