` Nur ~
Bayan Üye
Ekranlarda çok güldürecek yeni bir dizi daha
Pazartesi akşamı atv’de başlayacak “Şen Yuva”nın başrol oyuncuları Ceyda Düvenci, Levent Üzümcü, Ayşegül Atik ve Altan Erkekli önceki gün Parkorman’daki BKM Stüdyoları’nda düzenlenen basın toplantısında bir araya geldi ve pasta kesip gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Ekran yolculuğuna pazartesi akşamı atv’de başlayacak olan “Şen Yuva ” dizisinin başrol oyuncuları Ceyda Düvenci, Levent Üzümcü, Ayşegül Atik ve Altan Erkekli önceki gün Parkorman’da ki BKM Stüdyoları’ndan düzenlenen basın toplantısında biraraya geldi. Neşeli bir atmosferde geçen toplantıda önce pasta kesen dizi ekibi, ardındanda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Binbir Gece’den sonra bir yıldır dizilere yer almayan Ceyda Düvenci, “Bu benim onbeş yıldaki ikinci komedi dizim. Bu işi senaryoyu bile okumadan aralık ayında kabul ettim ve bu güne kadar bekledim. Artık drama oynamaktan sıkıldım, Binbir Gece’de sürekli her bölümde ağlıyordum, artık gülmek istiyorum” diye konuştu.
MAHSUN’DAN TEKLİF GELMEDİ
Rolü için, “Çok takıntılı bir karakter” diyen Altan Erkekli ise Güneşi Gördüm filminde birlikte çalıştıkları Mahsun Kırmızıgül’den yeni filmi New York’ta Beş Minare için teklif almadığını açıkladı. Erkekli, “Mahsun’dan teklif gelmedi. Gelseydi oynayabilirdim. Ama her filminde de yer alacağız diye bir şey yok” dedi.
LEVENT Üzümcü ile Ceyda Düvenci’nin canlandırdığı evli bir çiftin, bir çocuk, bir kayınvalide, bir kayın peder ve hepsi ayrı âlem komşularıyla yaşadıkları maceraları ekrana taşıyan dizinin hem renkli karakterlerinden birini canlandıran hem de müziklerini hazırlayan Alper Kul (sol başta) rolü için saçlarını kazıttı.