Єƒѕαηє
Kayıtlı Üye
Sen yoksun ya
Sen varken içimde küçük bir çocuk çığlık çığlığa uçurtma uçururdu gökyüzünün maviliğinde…Sen varken hiç durmadan yürüyebilirdim yıldızların üzerinde.Balıklarla konuşup,denize bakardım uzun uzun; kalbimde bir gülümseme yerleşmişken senden ben hep mutlu beklerdim seni sebepsizce.. Çünkü sen varken içten gülümsüyordu yüzüm…
Yüreğim de kocaman bir huzur nefes almamı sağlıyordu…
Ve..
Sen varken her şey daha kolay geliyordu bana..
Oysa sen şimdi yoksun ya , bu şehir buz gibi soğuk bana, ellerim üşüyor gene eskisi gibi…İçimde bir sonbahar hakim şimdi de, döküyor yapraklarını tüm yeşilliklerim sana dair....
Sen gittin ya YüReĞiM,
İçimdeki çocuk büyüdü..
Büyüdü,
Çok sevdi,
Mutsuzlaştı…
Halbuki onun büyümesi yasaktı..
Sen yoksun ya SeVDiĞiM..
Yüreğim ellerinde kaldı,
Ben yüreksiz....
Ben sensiz....
Ben bir başıma...
Üşüyorum…
Sen yoksun ya,
İçimdeki sonbahar daha fazla üşütüyor şimdi ellerimi…
Sen yoksun ya benliğim nefes alamıyor yokluğunda…
Sen yoksun ya…
Her şey t***en yarımlaşıyor umarsızca…
Bugün dediğin saatte geçen tüm uçaklara el sallayacak içimdeki minik…Ve her uçakla bir damla gözyaşı kan olup akacak her bir zerreme acımadan.. İyi yolculuklar sebebim…
Sen varken içimde küçük bir çocuk çığlık çığlığa uçurtma uçururdu gökyüzünün maviliğinde…Sen varken hiç durmadan yürüyebilirdim yıldızların üzerinde.Balıklarla konuşup,denize bakardım uzun uzun; kalbimde bir gülümseme yerleşmişken senden ben hep mutlu beklerdim seni sebepsizce.. Çünkü sen varken içten gülümsüyordu yüzüm…
Yüreğim de kocaman bir huzur nefes almamı sağlıyordu…
Ve..
Sen varken her şey daha kolay geliyordu bana..
Oysa sen şimdi yoksun ya , bu şehir buz gibi soğuk bana, ellerim üşüyor gene eskisi gibi…İçimde bir sonbahar hakim şimdi de, döküyor yapraklarını tüm yeşilliklerim sana dair....
Sen gittin ya YüReĞiM,
İçimdeki çocuk büyüdü..
Büyüdü,
Çok sevdi,
Mutsuzlaştı…
Halbuki onun büyümesi yasaktı..
Sen yoksun ya SeVDiĞiM..
Yüreğim ellerinde kaldı,
Ben yüreksiz....
Ben sensiz....
Ben bir başıma...
Üşüyorum…
Sen yoksun ya,
İçimdeki sonbahar daha fazla üşütüyor şimdi ellerimi…
Sen yoksun ya benliğim nefes alamıyor yokluğunda…
Sen yoksun ya…
Her şey t***en yarımlaşıyor umarsızca…
Bugün dediğin saatte geçen tüm uçaklara el sallayacak içimdeki minik…Ve her uçakla bir damla gözyaşı kan olup akacak her bir zerreme acımadan.. İyi yolculuklar sebebim…