Sen SoKaK KöpeKLeri Kadar BiLe gururLu oLaMadiN .

Caramio

Bayan Üye
Sen sokak köpekleri kadar bile gurulu olamadin be sevgili. Diyemedin bitti diye. Aldattim, yalandi diyemedin. Oysa tüm kapilari açik birakmistim sana. Söyle dedim. Anlat dedim ama onu bile beceremedin sevgili. Bugün yolda gelirken bir sokak köpegi gördüm kararttigin düslerim gibi kapkaraydi, agzinda yoldan buldugu bir bez parçasi çekistirip duruyordu. Öylece baktim karsidan yanindan geçerken ufak birde gülücük verdim. Öylece bakti suratima oldugu yerden. Simdi Simdi anlamlandiriyorum. iste o bez parçasi gibiydim bende ellerinde. Ben bir bez parçasi bile olmayi becerdim de sen o köpek kadar bile gururlu olmayi beceremedin be sevgili. Bagiramadin yüzüme söyleyemedin bittigini. Öylece asili kaldi askim(iz) havada. Beklerdim ki tek kursunla çek vur bu aski. Ama sen onu bile beceremedin. Astin kalbimi, askimi, yüregimi. Bekledin ki can çekissin.

Belki ölmezde döndügünde sen alir kurtarirsin onu ipten.

O zaman kurtaricisi sen mi olurdun sevgili? Yeniden kucak mi açardi sana yüregim? Bu degildi benim ugruna canimdan geçtigim ömrümden vazgeçtigim adam.
Adamdi benim sevdigim.
Sen adam bile degilmissin ki sevgili. Hiçmissin sen. Koca bir hiç hemde. Bitti diyemeyen. Bende her sey yalandi demeyi bile beceremeyen.

Karsima çikmaya yetecek kadar yüregi birak bitti diyebilecek kadar bile yüregin yokmus senin sevgili.

Oysa bende öyle bir yürek varki çocuk var olman gerek. Kaldiramadin sen böylesi sevilmeyi, böylesi sevdayi. Oysa ben sen hep büyük sevil istedim. O yüzdendi seni böylesi büyük sevisim. Daglari karsima alisim.Oysa kendi sevgimle ürkütmüsüm seni. Hani kaçar ya sokak köpekleri üzerine yüründügünde sende öyle kaçtin büyük sevilmekten, öyle ürktün.
Beklerdim tek kursunla çek vur bu yüregi. Ama onuda berecemezdin degil mi sevgili? Biliyordun degil mi tek bir kursunla degil sarjörler bosaltsan üzerine yine de ölmezdi bu yürek.

Pes etmez, yorulmaz, bikip usanmaz, ölmezdi degil mi sevgili?

Bekledim sokaktaki köpek kadar yürekli ol bagir yüzüme...
Tek bir seyi çok iyi bildin sen sevgili kendinden nefret ettirmeyi...

Simdi sokakta gördügüm o kara köpege verdigim tebessümü vermeyecek kadar kin ve nefret doluyum sana,
bunu da bil sevgili

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri