-Sen kalk canım artık kişiliğin otursun hadi
-Ben sana canım sıkılıyor diyorsam benimle ilgilenmen içindir. Benimde demen için değil
-Fuzuli'ye sormuşlar; 'sevmek mi daha güzel, sevilmek mi'.. 'sevişmiyorsan ikisi de fuzuli' demiş.."
-şimdi sana anlam yükleyeceğim ama ağır gelir diye korkuyorum.
-Bir kadın sana bir şey anlatıyorsa, dünyayı kurtarıyor olsan bile onun anlattığı daha önemlidir.
- yağmur yağınca kar yağınca öyle şairlerin bahsettiği gibi edebi ve romantik şeyler olmuyor; Sadece işe geç kalınıyor..
-Sana göre mükemmel değilim. Ama sen de benim için tek seçenek değilsin.
-"Karakterim ve tavrımı birbirine karıştırmayınız.. Karakterim kim olduğumla ilgilidir; tavrım ise 'sizin' kim olduğunuzla.."
-''Herkesle konuşmaya gerek yok, bazıları ile susmak lazım.''
-Sen kapattın diye,yarım kalmaz hiç bir şarkı radyoda...
-Hayat diye içime çekeyim diyorum,burnuma hep kötü kokular geliyor..
-Ben sana canım sıkılıyor diyorsam benimle ilgilenmen içindir. Benimde demen için değil
-Fuzuli'ye sormuşlar; 'sevmek mi daha güzel, sevilmek mi'.. 'sevişmiyorsan ikisi de fuzuli' demiş.."
-şimdi sana anlam yükleyeceğim ama ağır gelir diye korkuyorum.
-Bir kadın sana bir şey anlatıyorsa, dünyayı kurtarıyor olsan bile onun anlattığı daha önemlidir.
- yağmur yağınca kar yağınca öyle şairlerin bahsettiği gibi edebi ve romantik şeyler olmuyor; Sadece işe geç kalınıyor..
-Sana göre mükemmel değilim. Ama sen de benim için tek seçenek değilsin.
-"Karakterim ve tavrımı birbirine karıştırmayınız.. Karakterim kim olduğumla ilgilidir; tavrım ise 'sizin' kim olduğunuzla.."
-''Herkesle konuşmaya gerek yok, bazıları ile susmak lazım.''
-Sen kapattın diye,yarım kalmaz hiç bir şarkı radyoda...
-Hayat diye içime çekeyim diyorum,burnuma hep kötü kokular geliyor..
Son düzenleme: