sen geç git zaman!ben gel(e)miyorum ..!

aLiaS

Bayan Üye
gidiyorum5ts.jpg

sen geçmeye devam et zaman..ben gel(e)miyorum..!yoruldum...burada son veriyorum savaşıma..

ne kaldı almadığın gözlerimden..yeşilimi soldurdun yetmez mi???

ne varsa aldın elimde avucumda...hepsini sele kattın yetmez mi??

sen geç,ben gel(e)miyorum zaman..geç git!yoluna feda edecek hiç bir şeyim kalmadı artık...yoluna akacak kanım kalmadı!!akrebi,yelkovanı sapladın göğsüme,akıttın tüm kanımı..damarlarımı kuruttun yetmez mi??

hayallerimi şeytana satarken yanmadı mı canın zaman!!için acımadı mı küçük bir kızın feryatlarıyla?!!ellerin ıslanmadı mı gözyaşlarıyla??kana bulanmadı mı yüzün gözün?!

daha ne istersin zaman!!daha ne kadar susmam lazım sana?!daha ne kadar içime kan kusmam lazım..!kanım içime içime damladı hep..hep acıttın,kırdın,yıktın..yeter!yoruldum..sen geç,ben gel(e)miyorum..

"zamanla geçer.." dediler hep..bekledim,çok bekledim geçmedi!zaman yarama yara ekledin!zaman gözlerimin ışığına sen üfledin..!

oysa kendi bahçesinde,kendi kumdan kalelerini yapıp yıkan uslu bir kızdım ben..söyle zaman sen benden ne istedin..??

istediğin neydi çözemedim..ama için rahat olsun,ben her şeyimi sana verdim...sen geç git zaman..ben gelmiyorum..!​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri