Heulwen
Kayıtlı Üye
Sen` Duman` Sigara` Aşk
Bu seferki diğerleri gibi olmayacak baştan anlaşalım
Aç fonu yada dur bırak duman hoş bir ambiyans katıyor zaten ortama bu kez fonlar bile saçmalık!
Dizimden yukarısı tutmuyor en çokta kalbin kalbimi yalanlıyor sevgilim
Yak sigarayı ve çek ciğerlerine o havayı şimdi evet oldu kafam tamamen bulutlandı..
Sen öğretmedin ama öğreniyorum içmeyi senden ezber hallerinden
Alıntılanmış felsefi yaklaşımlar bir kenara dursun duman diyorum bayağıda güzelmiş
Dumanı vazgeçilmez bir hayat verdi ellerin kalbime düşlerime kaçamakta
olsa gülüşleri sevdirdi ruhun ruhuma ve ben
şimdi yaktığım ilk sigaranın dumanına kapılıp ölüyorum
Heyy kesin sesinizi ayrılık şiiri yazıyoruz burda birazda ölüm kalım savaşı var damarlarımda ya red edecek yâda hapsedecek içine yalnızlığımı serin rüzgarlı
ve aşırı kandırmalı bir hikaye bu
Lanet bir Pazar gecesinin Pazar ertesine ve hatta Salı sabahına
bağlandığı buram buram aşkın ihanet öpücüğü kokan bir gece öldürüyorum
Uyuşmuş benliğimle hesap sormaktan kaçınıp haklısınlarla doldu ağzımın içi bir tek küfretmeyi öğrendim ben seni seviyorumlarımla sana sense gidişine yeni besteler yeni tablolar yeni aykırı kadınlar ekledin prezervatif dolu gece yarılarına ve en çok o iki gecede vuruldum kalbin tamda sen yerinden buram buram özlem kokan yangın yerinde
şimdi bir fırt daha çek insin terimdeki sen taneleri
İkinci sigarada ölüm ne kadar da yakınmış beynime .
Kahve sigara ikilisinin ne kadar yakıştığını dün sabaha karşı öğrendi dilim damağım ve boğazımı yakan o acı duman isi! Önce sen lekelendin sonra ben diye bir şey kalmadı zaten. Sıcağı sıcağına yazılan ayrılık resmidir bu hadi Abidin gel ve çiz bizim ayrılığımızı mutluluk kokmasın bu kez hayat!
Üçüncü sigarada hayaller kurarmış insan olsun öğreneceğim yavaş yavaş
İkinci yalanı duyduğumda önce ellerim titredi sonra bakışlarımın sindiği her yere bulanıklık bulaşmış bir aşk nüfus etti etki alanım sendim ve
ben çok yanlış yerden başladım seni algılamaya. saat üçü yirmi beş geçen bir süre zarfında onunla uyumanın z
orluklarından bahsederken ona o lanet cümlelerinin karanlığında sen bilmiyorsun ben sizin konuşmalarınızda daha çok ölüyordum bizi kan götürüyordu sevgilim.
Çığlığım yetmedi anlatımlarınızı durdurmaya.
Sabah öpücüğünü vermişsin Nihal in sana çokta aferin!
Neyse saat dörde yaklaşırken onunla kavganıza şahit olmak istemezdim özürler dilerim he bu arada okuyucularım şimdiden söylüyorum bu yazdığım bir senaryoya ait değil bu sefer! Lan içime basıp üstelik birde yalanlı bir karanlığı ekleyince adam böğrüme bıçaklar saplandı İnegöle gittiğini sandığım sevgilim ah ulan yok böyle bir yalan
Dördüncü sigara bende halüsinasyonlara neden oldu sanırım çarpılıyorum olsun
İçim üşüdü biraz ve birazda isteksizce beddualar çıktı dilin kemiği
gerçekten yokmuş bu sefer daha iyi anladım. Çerçevesinin bize ait olduğunu sandığım o fotoğrafta ikimizde başka yerlere bakıyormuşuz
ben bu sabaha karşı anca anlayabildim herşeyde
bir hayır var tabi geç olsun ama hayırlısı olsunları da eklemedi değil dilim..
Annemin bana öğrettiği en güzel dua rabbim herkese hayırlısını versin inşallah amin!
Beşinci sigara tam bir kavga nedeni ulan dedim git ta oralara sus sus sus!
Susmakla çözüm olmayan binlerce an geçiyor gözlerim önünden ve ben çizgilerle bile anlatamıyorum hislerimi bu kez gerçekten çok kötü çuvalladım. Hadi adam gel ve bas üzerime sonra yine gidersin nihale .
Altıncı sigara ağlattı lan beni biraz argo bile çalındı dilime görüyor musunuz?
Ben ki sigaradan nefret eden kokusuna bile dayanamayan biriydim
bana şimdi ne oluyor anlamını çözme derdine girmeden
ayrılık caddesinde geziniyor hislerim şimdi sabah olduğunda
sen yine günaydınlarını sunacaksın bana bende ah safım mutlu olacağım.
Çok komik ve ağır oldu lan bu..
Yedinci sigarada artık saçmalıyorum bunların hepsi benim uydurmalarım
Önce facebook denen lanet saçma ***** arkadaş bulma sitesini açıyor ellerim gözlerim ekranda! Yazılan mesajlar bir bir sıralanıyor boğazımda duracak var yazılanlar bir türlü bitmiyor kahretsin!
Sekizinci sigarada aşk uçuyor ellerimden kopansa kopansa benim bileklerim..
Görmüyor musun dedim
Neyi dedi
aşk dedim gidiyor kalbimde
Sana öyle geliyor yat ve uyu dedi
Uyuduğumu sandı belli ki
O şimdi Nihaliyle uyuya dursun bu yazı çıkacak sabaha!
Dokuzuncu sigarada ona baskılarım geldi aklıma içme artık şu lanet şeyi yâda azalt ne bileyim ben ama bırak olur mu?
Yine ilk kez birlikte bir şeyler yaptığımız gündü hava günlük güneşlik bir cafenin teras tarafında oturuyoruz yaktı bu sigarasını pöfür pöfür off dedim gene başladık.
Ama görüyorum ki bu sigara denen illet bayağı bir iyiymiş beynim şuanda
biraz daha uyuşmaya meyilli yarına sakin kalkacağım biliyorum.
Onuncu sigarada bir fırt daha çekerken baban geliyor lafı dolandı içime nasıl çektiysem lanet olasıca...
Öksürttü beni şer****iz!
Cidden ölüyordum sevgilim sende gördün mü ciğerlerimdeki aşkın bitiş halini
Şimdi en fazla bir katran kadar olabiliriz fazlası yok içimde!
Ve diğer sigaraların sayısını bile hatırlamıyorum inan. Öyle düşmüşüm ki öyle bunalmışım ki kendimde ulan dedim sen şimdi git İstanbula kadar yürü dur o boğaz köprüsünün orta göbeğinde bağır herkese ben de lanet olasıca ben çok büyük bir enayiyim acayip manyakçada seviyorum hani!
Ah sevgilim sen beni öldürdün bilmiyorsun
Şimdi sabahın yedisini toplayıp günü ağartmakla meşgul gözlerim baktığım yerlerde insanlar iş telaşında benim sevgilimde öyle ama bu iş neyse anladınız onu anlatmaya lüzumu yok bunun..
Saat sekiz oldu sonra dokuz sen gelmedin eve bir mesaj çığlığı duyuldu ben geldim evdeyim çok yorgunum yol bayağı yordu! Şimdi düşündüm hani gülsem bu söze ağlanacak haline gülüyor diyecekler ağlasam bırak neden ağlıyorsunla dolduracaklar çenelerini iyisi mi susmak.
Sus sus sus sus sus!
Önce ben susayım
Sonra sen sus
Sonra o kız sussun adı Nihal olan
Sonra herkes hadi lan ne bakıyorsunuz sussanıza cenaze kalkıyor bu satırlarda..
Ölüm var sevgilimin aşkı yok ettiği bir gece var!
Nabzımız atmıyor sevgi adına
Şarap tadını sevmezsin biliyorum işte bu yüzden şarapla boğuyorum kendimi. Kendimin düşmanı kendimmişim gibi sen kimsin ki yâda ben kiminle dans ediyorum ki
Susun sussun susturun yâda onu açlığını o yosmayı Allahın cezası aşkı lan harbi deli bir duyguymuş bu cinnet anı. Kim kimi neden öldürüyor ben biliyorum artık!
Ah sevgilim sen bizi nasıl katlettin bir bilsen bense bir anlayabilsem hislerinin yanılgı toplamlarını.
Üşüyor sigaraya dokunan parmaklarım işaretçi ve orta parmağım Sigara dumanında değil sen onun teninde boğuldun bense yabancılık çektiğim bu yalnızlık töreninde uyuşturuldum bize aitliğime sığınırken. Şimdi adına türküler yaktığım sevdanın bomboş koridorlarına hapsediyorum boşluğumu minder getir sevgilim kalburumu kimse görmesin
Bu seferki diğerleri gibi olmayacak baştan anlaşalım
Aç fonu yada dur bırak duman hoş bir ambiyans katıyor zaten ortama bu kez fonlar bile saçmalık!
Dizimden yukarısı tutmuyor en çokta kalbin kalbimi yalanlıyor sevgilim
Yak sigarayı ve çek ciğerlerine o havayı şimdi evet oldu kafam tamamen bulutlandı..
Sen öğretmedin ama öğreniyorum içmeyi senden ezber hallerinden
Alıntılanmış felsefi yaklaşımlar bir kenara dursun duman diyorum bayağıda güzelmiş
Dumanı vazgeçilmez bir hayat verdi ellerin kalbime düşlerime kaçamakta
olsa gülüşleri sevdirdi ruhun ruhuma ve ben
şimdi yaktığım ilk sigaranın dumanına kapılıp ölüyorum
Heyy kesin sesinizi ayrılık şiiri yazıyoruz burda birazda ölüm kalım savaşı var damarlarımda ya red edecek yâda hapsedecek içine yalnızlığımı serin rüzgarlı
ve aşırı kandırmalı bir hikaye bu
Lanet bir Pazar gecesinin Pazar ertesine ve hatta Salı sabahına
bağlandığı buram buram aşkın ihanet öpücüğü kokan bir gece öldürüyorum
Uyuşmuş benliğimle hesap sormaktan kaçınıp haklısınlarla doldu ağzımın içi bir tek küfretmeyi öğrendim ben seni seviyorumlarımla sana sense gidişine yeni besteler yeni tablolar yeni aykırı kadınlar ekledin prezervatif dolu gece yarılarına ve en çok o iki gecede vuruldum kalbin tamda sen yerinden buram buram özlem kokan yangın yerinde
şimdi bir fırt daha çek insin terimdeki sen taneleri
İkinci sigarada ölüm ne kadar da yakınmış beynime .
Kahve sigara ikilisinin ne kadar yakıştığını dün sabaha karşı öğrendi dilim damağım ve boğazımı yakan o acı duman isi! Önce sen lekelendin sonra ben diye bir şey kalmadı zaten. Sıcağı sıcağına yazılan ayrılık resmidir bu hadi Abidin gel ve çiz bizim ayrılığımızı mutluluk kokmasın bu kez hayat!
Üçüncü sigarada hayaller kurarmış insan olsun öğreneceğim yavaş yavaş
İkinci yalanı duyduğumda önce ellerim titredi sonra bakışlarımın sindiği her yere bulanıklık bulaşmış bir aşk nüfus etti etki alanım sendim ve
ben çok yanlış yerden başladım seni algılamaya. saat üçü yirmi beş geçen bir süre zarfında onunla uyumanın z
orluklarından bahsederken ona o lanet cümlelerinin karanlığında sen bilmiyorsun ben sizin konuşmalarınızda daha çok ölüyordum bizi kan götürüyordu sevgilim.
Çığlığım yetmedi anlatımlarınızı durdurmaya.
Sabah öpücüğünü vermişsin Nihal in sana çokta aferin!
Neyse saat dörde yaklaşırken onunla kavganıza şahit olmak istemezdim özürler dilerim he bu arada okuyucularım şimdiden söylüyorum bu yazdığım bir senaryoya ait değil bu sefer! Lan içime basıp üstelik birde yalanlı bir karanlığı ekleyince adam böğrüme bıçaklar saplandı İnegöle gittiğini sandığım sevgilim ah ulan yok böyle bir yalan
Dördüncü sigara bende halüsinasyonlara neden oldu sanırım çarpılıyorum olsun
İçim üşüdü biraz ve birazda isteksizce beddualar çıktı dilin kemiği
gerçekten yokmuş bu sefer daha iyi anladım. Çerçevesinin bize ait olduğunu sandığım o fotoğrafta ikimizde başka yerlere bakıyormuşuz
ben bu sabaha karşı anca anlayabildim herşeyde
bir hayır var tabi geç olsun ama hayırlısı olsunları da eklemedi değil dilim..
Annemin bana öğrettiği en güzel dua rabbim herkese hayırlısını versin inşallah amin!
Beşinci sigara tam bir kavga nedeni ulan dedim git ta oralara sus sus sus!
Susmakla çözüm olmayan binlerce an geçiyor gözlerim önünden ve ben çizgilerle bile anlatamıyorum hislerimi bu kez gerçekten çok kötü çuvalladım. Hadi adam gel ve bas üzerime sonra yine gidersin nihale .
Altıncı sigara ağlattı lan beni biraz argo bile çalındı dilime görüyor musunuz?
Ben ki sigaradan nefret eden kokusuna bile dayanamayan biriydim
bana şimdi ne oluyor anlamını çözme derdine girmeden
ayrılık caddesinde geziniyor hislerim şimdi sabah olduğunda
sen yine günaydınlarını sunacaksın bana bende ah safım mutlu olacağım.
Çok komik ve ağır oldu lan bu..
Yedinci sigarada artık saçmalıyorum bunların hepsi benim uydurmalarım
Önce facebook denen lanet saçma ***** arkadaş bulma sitesini açıyor ellerim gözlerim ekranda! Yazılan mesajlar bir bir sıralanıyor boğazımda duracak var yazılanlar bir türlü bitmiyor kahretsin!
Sekizinci sigarada aşk uçuyor ellerimden kopansa kopansa benim bileklerim..
Görmüyor musun dedim
Neyi dedi
aşk dedim gidiyor kalbimde
Sana öyle geliyor yat ve uyu dedi
Uyuduğumu sandı belli ki
O şimdi Nihaliyle uyuya dursun bu yazı çıkacak sabaha!
Dokuzuncu sigarada ona baskılarım geldi aklıma içme artık şu lanet şeyi yâda azalt ne bileyim ben ama bırak olur mu?
Yine ilk kez birlikte bir şeyler yaptığımız gündü hava günlük güneşlik bir cafenin teras tarafında oturuyoruz yaktı bu sigarasını pöfür pöfür off dedim gene başladık.
Ama görüyorum ki bu sigara denen illet bayağı bir iyiymiş beynim şuanda
biraz daha uyuşmaya meyilli yarına sakin kalkacağım biliyorum.
Onuncu sigarada bir fırt daha çekerken baban geliyor lafı dolandı içime nasıl çektiysem lanet olasıca...
Öksürttü beni şer****iz!
Cidden ölüyordum sevgilim sende gördün mü ciğerlerimdeki aşkın bitiş halini
Şimdi en fazla bir katran kadar olabiliriz fazlası yok içimde!
Ve diğer sigaraların sayısını bile hatırlamıyorum inan. Öyle düşmüşüm ki öyle bunalmışım ki kendimde ulan dedim sen şimdi git İstanbula kadar yürü dur o boğaz köprüsünün orta göbeğinde bağır herkese ben de lanet olasıca ben çok büyük bir enayiyim acayip manyakçada seviyorum hani!
Ah sevgilim sen beni öldürdün bilmiyorsun
Şimdi sabahın yedisini toplayıp günü ağartmakla meşgul gözlerim baktığım yerlerde insanlar iş telaşında benim sevgilimde öyle ama bu iş neyse anladınız onu anlatmaya lüzumu yok bunun..
Saat sekiz oldu sonra dokuz sen gelmedin eve bir mesaj çığlığı duyuldu ben geldim evdeyim çok yorgunum yol bayağı yordu! Şimdi düşündüm hani gülsem bu söze ağlanacak haline gülüyor diyecekler ağlasam bırak neden ağlıyorsunla dolduracaklar çenelerini iyisi mi susmak.
Sus sus sus sus sus!
Önce ben susayım
Sonra sen sus
Sonra o kız sussun adı Nihal olan
Sonra herkes hadi lan ne bakıyorsunuz sussanıza cenaze kalkıyor bu satırlarda..
Ölüm var sevgilimin aşkı yok ettiği bir gece var!
Nabzımız atmıyor sevgi adına
Şarap tadını sevmezsin biliyorum işte bu yüzden şarapla boğuyorum kendimi. Kendimin düşmanı kendimmişim gibi sen kimsin ki yâda ben kiminle dans ediyorum ki
Susun sussun susturun yâda onu açlığını o yosmayı Allahın cezası aşkı lan harbi deli bir duyguymuş bu cinnet anı. Kim kimi neden öldürüyor ben biliyorum artık!
Ah sevgilim sen bizi nasıl katlettin bir bilsen bense bir anlayabilsem hislerinin yanılgı toplamlarını.
Üşüyor sigaraya dokunan parmaklarım işaretçi ve orta parmağım Sigara dumanında değil sen onun teninde boğuldun bense yabancılık çektiğim bu yalnızlık töreninde uyuşturuldum bize aitliğime sığınırken. Şimdi adına türküler yaktığım sevdanın bomboş koridorlarına hapsediyorum boşluğumu minder getir sevgilim kalburumu kimse görmesin