http://www.youtube.com/watch?v=x1WeriRttk4&feature=related
'hayaL Bayan Üye 24 Kas 2012 #3 ---> Sen de Gidersen (Bora Duran) HaDeS' Alıntı: bu sarki cok iyi ... Genişletmek için tıkla ... Devamı var ) bu gece şarkı dinleyesim var
---> Sen de Gidersen (Bora Duran) HaDeS' Alıntı: bu sarki cok iyi ... Genişletmek için tıkla ... Devamı var ) bu gece şarkı dinleyesim var
'hayaL Bayan Üye 25 Kas 2012 #5 ---> Sen de Gidersen (Bora Duran) HaDeS' Alıntı: dinleir Genişletmek için tıkla ... Dinleyelim o zaman efem
---> Sen de Gidersen (Bora Duran) HaDeS' Alıntı: dinleir Genişletmek için tıkla ... Dinleyelim o zaman efem
leylmira Bayan Üye 6 Ara 2012 #6 ---> Sen de Gidersen (Bora Duran) Piştimi olduk Kaç kere dinledim bilemezsin
'hayaL Bayan Üye 6 Ara 2012 #7 ---> Sen de Gidersen (Bora Duran) leylmira' Alıntı: Piştimi olduk Kaç kere dinledim bilemezsin Genişletmek için tıkla ... 2 kez pişti olmuşuz canım gökhan tepe de ve bu şarkıda) zevkler aynı olunca konularında aynı olması dogal
---> Sen de Gidersen (Bora Duran) leylmira' Alıntı: Piştimi olduk Kaç kere dinledim bilemezsin Genişletmek için tıkla ... 2 kez pişti olmuşuz canım gökhan tepe de ve bu şarkıda) zevkler aynı olunca konularında aynı olması dogal
Esradeniz Bayan Üye 22 Ara 2012 #8 ---> Sen de Gidersen (Bora Duran) çok harikaaaa bir şarkıdır.. sen BEni koyamazsın eller yerine.......
---> Sen de Gidersen (Bora Duran) çok harikaaaa bir şarkıdır.. sen BEni koyamazsın eller yerine.......