Sen de Aşıksın CANIM KARDEŞİM !
Sende Aşıksın CANIM KARDEŞİM !
kardesimle harika bi'hikayemiz var sizinlede paylasmak istedim..
Daha ilk gününde bi'borç gibi kulağına fısıldadım AŞK'ımızı gönülden gelen ilk sözümüzü ilk yazımızı ilk isyanımızı ilk aşkımızı !
oda AŞIK olsun hayatı siyah-beyaz yaşasın farklı olsun istedim..
abi BEŞİKTAŞ ? dedikce bıkmadan dinledi bıkmadan anlattım..
SİYAH !'a BEYAZ ! EN BÜYÜK !'e BEŞİKTAŞ ! die karsılık vermekle basladı..
simdilerde bam baska bi'byut almaya basladı ''simdiden ..!''
gece yatakta hafif mırıldanıp her döndügünde SİYAH ! ıma BEYAZ ! die yapıstırıyor AŞK'ını ..!
bugün şakayla karaşık bi'muhabbetin icine gidrik muhabbet onda ki AŞK'ın icine soktu beni..
-Hangi takımlısın ?
-BEŞİKTAŞ !
-Neden ? (ben bile simdilerde ''neden'' dediklerinde anlatamıorum icimdeki AŞK'ı)
biraz sustu..
-SEVİYORUUUM !
-ama fener'in daha cok futbolcusu var futbolculara dahada ünlü daha cok taraftarı var bizim formamızda iki tane onların formasında 3 tane yıldız var..
Lafımı bitirmeden lafı tıktı ağzıma saolsun !
-BANANE ! BEN BEŞİKTAŞ'I SEVİYORUM !
biraz sustuk..
kendi küçüklüğüme gittimde.. o zamanlar bende böyle bi'aşka imkan tanımazdım belki o zamanlar bana bunları söyleseler susar kaçardım..
kendim küçükken kafamdaki ''babamın beşiktAŞK''na dair soru işaretleri bende AŞIK olunca kafamdan silinip atılmıştıda..
bu kardeşiminki bambaşka soru işaretleri oluşturdu..
sende farklısın CANIM KARDEŞİM sende AŞIK'sın seninde ''ilk aşkın karşılıksız''
sende yaşayacaksın yaşatacaksın !
BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ BEŞİKTAŞLI DOĞULUR ..!
Sende Aşıksın CANIM KARDEŞİM !
kardesimle harika bi'hikayemiz var sizinlede paylasmak istedim..
Daha ilk gününde bi'borç gibi kulağına fısıldadım AŞK'ımızı gönülden gelen ilk sözümüzü ilk yazımızı ilk isyanımızı ilk aşkımızı !
oda AŞIK olsun hayatı siyah-beyaz yaşasın farklı olsun istedim..
abi BEŞİKTAŞ ? dedikce bıkmadan dinledi bıkmadan anlattım..
SİYAH !'a BEYAZ ! EN BÜYÜK !'e BEŞİKTAŞ ! die karsılık vermekle basladı..
simdilerde bam baska bi'byut almaya basladı ''simdiden ..!''
gece yatakta hafif mırıldanıp her döndügünde SİYAH ! ıma BEYAZ ! die yapıstırıyor AŞK'ını ..!
bugün şakayla karaşık bi'muhabbetin icine gidrik muhabbet onda ki AŞK'ın icine soktu beni..
-Hangi takımlısın ?
-BEŞİKTAŞ !
-Neden ? (ben bile simdilerde ''neden'' dediklerinde anlatamıorum icimdeki AŞK'ı)
biraz sustu..
-SEVİYORUUUM !
-ama fener'in daha cok futbolcusu var futbolculara dahada ünlü daha cok taraftarı var bizim formamızda iki tane onların formasında 3 tane yıldız var..
Lafımı bitirmeden lafı tıktı ağzıma saolsun !
-BANANE ! BEN BEŞİKTAŞ'I SEVİYORUM !
biraz sustuk..
kendi küçüklüğüme gittimde.. o zamanlar bende böyle bi'aşka imkan tanımazdım belki o zamanlar bana bunları söyleseler susar kaçardım..
kendim küçükken kafamdaki ''babamın beşiktAŞK''na dair soru işaretleri bende AŞIK olunca kafamdan silinip atılmıştıda..
bu kardeşiminki bambaşka soru işaretleri oluşturdu..
sende farklısın CANIM KARDEŞİM sende AŞIK'sın seninde ''ilk aşkın karşılıksız''
sende yaşayacaksın yaşatacaksın !
BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ BEŞİKTAŞLI DOĞULUR ..!