Sen Çok Oluyorsun Ama..!

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
Bir defa da paldır küldür dalmasın gecelerime gözlerin ne olur hüzünlü yüzünün gölgesi düşmesin uykuları mıh gibi çaktığın odamın tavanına. Tam vazgeçmek için son gücümle çabalıyorken adın geçmesin bir yerlerde mesela. Ciğerimi delip geçmesin sızın. Anladım ben imkânsızımsın imkân sızım gönülde anlasın. Yoruldum yüreğimi büktüğün yerden kırıldım kadere ben anladım artık hayatta anlasın...

Bir sabah istiyorum günaydınlarım lafta kalmasın gecenin karasını silen güneş bahtımın karasını da silip aydınlatsın. Adın değişsin mesela! Adın ki; Hayalin umudun yaşamın güzelin vuslatın adı olmasın. Yokmuşsun gibi hiç olmamışsın gibi davranmama izin ver. Bir lahza beni bana bırak sen olmaktan sen gibi yaşamaktan yoruldum beni bana bağışla. Azad et ne olursun. Anmayacaksın derken adını akıl. Yüreğimde ki sessiz çığlık sen olma mesela. İnadına dualarımda geçirmezken adını dilim bir defacıkta içimden sen geçme tek bir duamda da sen olma...

Ne yapsam nafile seni benden çıkaramıyorum çıksan hiç bir şey kadar bile kalmıyorum. Ekmeğimde tuzsun suyum da kanışım sen. Çayımda demsin. Nefes nefes içime çektiğim sigaramda zehirimsin . Kahvemin kırk yıl değil kırk bin ömürlük hatırı sensin. Siyah sana yakışıyor diye en asil renk beyaz demek aydınlık temizlik saflık... Hepsi sen demek hayatın bütün mavileri senin için. Gök kuşağı gözlerinde saklım sahi gözlerin kaç renk senin...

Yağmuru sevişime sebep sensin yağmur sonrası içime çektiğim koku sen. Her mevsim baharı bekleyişimsin kışın üşüten soğuğa inat içimi yakan sen. Ben seni sevdiğimden seviyorum kurdu kuşu böceği kelebeği işimi evimi mahallemi. Kendimi seni sevdiğimden seviyorum mesela. Kitaplarım var senden bir şeyler bulduğum seni hatırlatan dostlarım var sen kokmak isteyen çiçeklerim var annem var senin gibi sevdiğim. Yaram var ağrım sızım var. Gözlerinde seni saklayan aynalarda gölgesiz bir yüzüm var. Sana dair kendime verip te tutamadığım ne çok sözüm var. Kim demiş gözü gönlü tok diye benim için senden gelen dert olsa da gözüm var...

Ey benim ömrüm gülüşü güneşim nazarı ateşim yakılmamış türküm yazılmamış şiirim. Alınmamış nefesim. Ey benim tek yörüngem dönüp duruyorum etrafında bitti dedikçe yeniden başlıyorum sana. Başlangıcımsın sonumsun iki nokta arası bir noktalık yolumsun.

Dünyanın başlangıcından bu yana her şey azalmaya tabi sanki su hava zaman... Ben azalıyorum gitgide kendimden sen inadına çoğalıyorsun.

Diyorum ki bazen ;

Sen çok oluyorsun artık ama...

Sonra içimden bir ses ;

Olsun canın sağ olsun. Sen hep ol da yokluğum senle olsun sonum sende olsun...

Sürgün Yüreğim (KAYIP )

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri