"Sen çok havalandın"

AySe^^

Bayan Üye
Serenay, Oktay Kaynarca'dan fırça yedi

Miss Turkey'de ikinci seçilen Serenay Sarıkaya, "Adanalı" setinde rahat tavırlar sergilemeye başlayınca Oktay Kaynarca'dan fırça yedi. Kaynarca, genç oyuncuyu "Sen çok havalandın, hareketlerine dikkat et" diyerek azarladı.

Geç gelmesi çileden çıkardı

"Adanalı" dizisinde Oktay Kaynarca'nın kızını canlandıran Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz hafta düzenlenen Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda ikinci seçildi.Kelebek'te yer alan habere göre; güzelliği tescillenen 18 yaşındaki oyuncu, kraliçelik tacını taktıktan sonra dizi setinde rahat tavırlar sergilemeye başladı. Sarıkaya'nın çekim saatlerine de gecikmesi, dizinin başrolündeki Oktay Kaynarca'yı çileden çıkardı.

Giyinme odasında ağladı

Oktay Kaynarca, bir dönem aşk yaşadığı da iddia edilen Serenay Sarıkaya'yı setteki tavırları nedeniyle azarladı. Kaynarca'nın "Sen bu aralar çok havalandın. Konuşmalarına, hareketlerine dikkat et, yoksa ben sana dikkat ettiririm" diye bağırdığı genç oyuncu, bu çıkış karşısında neye uğradığını şaşırdı. Dizi ekibinin önünde fırça yiyen Sarıkaya, giyinme odasına geçerek uzun süre gözyaşı döktü.

 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst