SeN Benİm HeRşEyİmSiN sEvGiLiM

TatLı prenses

Bayan Üye
SeN Benİm HeRşEyİmSiN sEvGiLiM

AŞKIMSIN... Bunun ötesi yok bunu acıklayacak baska bir kavramda yok.

BEBEGİMSİN... Bir anne bebeginin uzerine nasıl titriyorsa bende sana öyleyim, gözümden sakınıyorum seni.

CANIMSIN... Evet sen canımın canı kanımın kanı yuregimin yuregi nefesimin nefesisin.

CAREMSİN... Her derimi bir şekilde seninle cözüyorum. Senin sevgin bana güc katiyor...

DÜNYAMSIN... Mutlulugum hüznüm tebessumum acım hepsini herseyi sende yaşıyorum sen minicik ama kocaman? Dunyamsın benim.

EŞŞİZİM... Sen teksin işte.

TEKTANEMSİN BENİM... Eşsizsin varlıgınla ruhunla bakısınla gülüşünle dokunusunla bitanesin.

FIRTINAM... HayatIma girdigin ilk zamanlarda sevdan basımı öylesine döndürdü ki fırtınam oldun beni oradan oraya sürükleyip sersemlettin.

GELECEGİM... Bunca zaman yalnızdı bu ruh... Dile kolay sesiz gecen onca sene, ama artık sen varsın sen gelecegimsin...

HAYAT ARKADASIM... Bir insanın hayatında anne baba ve kardeşlerinden sonra en onemli şahistir eşi... Sende benim icin bu cekilmezi hayatta arkadaşim olacaksın inşallah.

IŞIGIM... Seni ilk tanıdıgımda dipsiz bir kuyudaydım sanki. Kapkaranlık soguk bi kuyu.

SEN BENIM IŞIGIM OLDUN...Hemde IsIkların En Guzelisin Çünkü Sadece Dogru Ve Güzel Olan Herseyi Aydınlattın Bana Sevgin Ve Güveninle... .

iLKiM... SanIrım anladın bunu hayatımdaki butun ilklere sen sahipsin ve UNUTMA İLKLER İZ BIRAKIR VE İZ BIRAKANLAR UNUTULMAZ...

JOKERİM... Hayat bazen kafa bulur ya bizimle ya da kafa buldugunu zanneder iste sen kaybettigimi sandIgım o anlarda,
hep yanımda oldun sayende yeniden kazandım... Jokerim oldun.

KALP ATIŞLARIM... Bu kalp sensizken atmaya korkuyor sen benim kalbimin en heyecanli en hızlı en yavas ritmisin yasamam için gereklisin.

LİMANIM... Çaresizce yüzerken hayat denilen bu koca denizde, sıgınacak bir liman bulamamıstım o amansız fırtınalarda.
AMA SEN ÇIKAGELDİN LİMANIM OLDUN SANA SIGINDIM.

MUCİZEM... inanımasi güç olaylardır mucizeler ve gercek ötesi varlıklar olur o mucizelerde.
İste tıpkı sen!
Hayat bana senin gibi bir mucize sundu
Anladim ki ben özelim ki seni yolladıTanrım bana.

NEFESİM... Sen olmadan bu kalp atmıyor demistim.
Atmayan bir kalp nasıl nefes saglar?
Varlıgimsın...

OLMAZSA OLMAZIM... Her insanin hayatında
olmazsa olmazları vardır.
Kiminin içkisi kiminin kahvesi kimininse ufacık oyuncagı..
Sende benim olmazsa olmazımsın.

ÖZLEMLERİM... Özledigim herseyi sende buluyorum.
Çocuklugumu, yaramazlıklarımı, korkmadan aglamayı.

PIRILTIM... Hani her zaman dersin ya gözlerin parıldıyor diye.
İste canım bu parıltıların sebebi sensin.
İyi olan güzel olan herseyi varlıgınla aydınlatıyorsun.

ROTAM... Nereye gidecegimi bilmiyordum senden önce
bir hedefim bir amacım yoktu.
Ama sen rotam oldun ve artık hayatı hedefledim.

SEBEBİM... Her şeyin bir sebebi var ya! Benimde şimdi mutlu olmamin başarılı olmamın gülmemin sebebi sensin.

ŞANSIM... Hayattaki en büyük şansımsın.
Seni hak ettigim için şanslıyım.

TILSIMIM... Sen sihirli bir degnekle geldin sanki bana.
Aşkin sihrini öylesine güzel yaşattın,
öylesine döndürdün ki başımı tılsımım oldun.

UGURUM... Ugur böcegim benim sen benim ugurumsun işte. Yanımda olmasan bile varlıgın bana ugur getiriyor.
Senin varlıgınla inandıgım degerler ugruna savaşıp mücadele ediyorum Ve korkmuyorum çünkü sen varsın...

UMİTLERİM... Beklentilerim hep senin uzerine kurulu hayattakı tek ve en büyük umidimsin...
UNUTMA İNSANLAR UMİT ETMEDEN YAŞAYAMAZLARMIŞ...

VAZGECİLMEZİM... YARDAN GECİLMEZ DERLER YA BENDE SENDEN GECEMEM bu yeter sanırım.

YAŞAMA HEVESİM... Senin sevginle yeniden tutundum hayata.....

ZAFERLERİM... İste Bu Ya Seni Anlatan En Önemli Kelime Bu Belkide... Sende Kazandım Her Seyi... Aşkımı, Sevgimi, Güveni, Saygıyı, İnancı, Mutlulugu, Hüznü Bile

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri