"SEN BENİM BAŞIMA GELEN EN GÜZEL ŞEYSİN" dediğiniz biri var mı?
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 1 Haz 2010 #2 ---> "SEN BENİM BAŞIMA GELEN EN GÜZEL ŞEYSİN" dediğiniz biri var mı? Şuan için var ama hep var olacak mı şüpheli
---> "SEN BENİM BAŞIMA GELEN EN GÜZEL ŞEYSİN" dediğiniz biri var mı? Şuan için var ama hep var olacak mı şüpheli
Buğra1 Kayıtlı Üye 1 Haz 2010 #3 ---> "SEN BENİM BAŞIMA GELEN EN GÜZEL ŞEYSİN" dediğiniz biri var mı? Diger adıyla tatlı bela oluyor sanırım bu insan xD Evet var
---> "SEN BENİM BAŞIMA GELEN EN GÜZEL ŞEYSİN" dediğiniz biri var mı? Diger adıyla tatlı bela oluyor sanırım bu insan xD Evet var
Ď ďυЧGυ ' Bayan Üye 1 Haz 2010 #4 ---> "SEN BENİM BAŞIMA GELEN EN GÜZEL ŞEYSİN" dediğiniz biri var mı? Yüregındekıyse ve senın ıcın hayırlıysa hepte olur inşallah until.. var
---> "SEN BENİM BAŞIMA GELEN EN GÜZEL ŞEYSİN" dediğiniz biri var mı? Yüregındekıyse ve senın ıcın hayırlıysa hepte olur inşallah until.. var
` βэγzα ' Banned 1 Haz 2010 #5 ---> "SEN BENİM BAŞIMA GELEN EN GÜZEL ŞEYSİN" dediğiniz biri var mı? var
İnci 1907 Prenses 2 Haz 2010 #6 ---> "SEN BENİM BAŞIMA GELEN EN GÜZEL ŞEYSİN" dediğiniz biri var mı? var
N ` nazLı .. Bayan Üye 2 Haz 2010 #7 ---> "SEN BENİM BAŞIMA GELEN EN GÜZEL ŞEYSİN" dediğiniz biri var mı? yok. hiç olmadı
LoKuMuM<3 Bayan Üye 1 Tem 2010 #8 ---> "SEN BENİM BAŞIMA GELEN EN GÜZEL ŞEYSİN" dediğiniz biri var mı? hayır olmadı.
AhuELa'S<3 Bayan Üye 1 Tem 2010 #9 ---> "SEN BENİM BAŞIMA GELEN EN GÜZEL ŞEYSİN" dediğiniz biri var mı? Evet
sıpsévdyy Banned 1 Tem 2010 #10 ---> "SEN BENİM BAŞIMA GELEN EN GÜZEL ŞEYSİN" dediğiniz biri var mı? yok ama keske olsa
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 1 Tem 2010 #11 ---> "SEN BENİM BAŞIMA GELEN EN GÜZEL ŞEYSİN" dediğiniz biri var mı? yok.
AySe^^ Bayan Üye 4 Tem 2010 #12 ---> "SEN BENİM BAŞIMA GELEN EN GÜZEL ŞEYSİN" dediğiniz biri var mı? Yok.
aÇeLya Bayan Üye 10 Tem 2010 #13 ---> "SEN BENİM BAŞIMA GELEN EN GÜZEL ŞEYSİN" dediğiniz biri var mı? Var
Deniz kızı Bayan Üye 21 Haz 2012 #14 ---> "SEN BENİM BAŞIMA GELEN EN GÜZEL ŞEYSİN" dediğiniz biri var mı? Var.
SuqArbOy Kayıtlı Üye 21 Haz 2012 #15 ---> "SEN BENİM BAŞIMA GELEN EN GÜZEL ŞEYSİN" dediğiniz biri var mı? yok
'Gülümse :D Prenses 21 Haz 2012 #16 ---> "SEN BENİM BAŞIMA GELEN EN GÜZEL ŞEYSİN" dediğiniz biri var mı? Var
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 21 Haz 2012 #17 ---> "SEN BENİM BAŞIMA GELEN EN GÜZEL ŞEYSİN" dediğiniz biri var mı? yok
Görünmezadam Kayıtlı Üye 21 Haz 2012 #18 ---> "SEN BENİM BAŞIMA GELEN EN GÜZEL ŞEYSİN" dediğiniz biri var mı? Yok
M Mastor Kayıtlı Üye 21 Haz 2012 #19 ---> "SEN BENİM BAŞIMA GELEN EN GÜZEL ŞEYSİN" dediğiniz biri var mı? Yok babili.
Valetta Bayan Üye 29 Haz 2012 #20 ---> "SEN BENİM BAŞIMA GELEN EN GÜZEL ŞEYSİN" dediğiniz biri var mı? Sen benim başıma gelen en KÖTÜ şeysin diyebilceğim biri var xD
---> "SEN BENİM BAŞIMA GELEN EN GÜZEL ŞEYSİN" dediğiniz biri var mı? Sen benim başıma gelen en KÖTÜ şeysin diyebilceğim biri var xD