Sen Beni Unutma..

Slient_King

Kayıtlı Üye
Uzun bir yolculuk. Romantik Bir Hava, Ama Olmaz Sen Olursun Yine Aklım da. Bir Mektup Bırakacağım Belkide Giderken.
Masanın Üzerine Resmimizin Olduğu Kırık Çerçevenin Yanına. Uzunca Bir Yazı Yazmalıyım Belkide. Yeni Adresler Keşfmetliyim ve Gitmeliyim Diye Başlasın.
Ve Gece Olunca Yatağına Geçip Mektubu Açıp Okumalısın.!
Daha Orta Yerine Gelmeden Göz Yaşlarına Hakim Olamayacaksın. Tek Tek İntihar Edecekler Göz Pınarlarından Göz Yaşların. Mektubu Islatmaya Başlayacak. Belkide Sonuna Gelmeden Hıçkırıklara Boğulacaksın.Ne Yapacağını Bilmiceksin.
Elin Telefona Sarılacak. Rehbere girecek ve beni bulacaksın "serserim" diye kayıt ettiğin bu ahmak serseriyi arayacaksın. Ama Ulşamayacaksın.
"Aradığınız Kişiye Şuanda Ulaşılamıyor Lütfen Daha Sonra Tekrar Deneyiniz." Sözleri Yerine. "Bir Piç Uğruna Terk Ettiğin Bu Serseri. Artık Yeni Limanlar Keşf Etmeye Gitti." Dese Keşke.
Ve Sen O An O Sinirle Kaldırıp Atsan Telefonu.
Hıçkırıkların Daha da Artacak Dayanamayacaksın. Sol Yanın da Bir Acı Hissedeceksin. Sonra O Geçirdğimiz Güzel Günler Gelicek Belkide Aklına.
Sahi cidden güzel günlermiydi.?
Bak Yıldız Kaydı Güzelim. Hadi Bir Dilek Tutalım. Ben Hep Seninle Olmayı Dileyim. Sen Yine Yarın Başkalarıyla Olmayı.
Dününde Ne Yaptıysan Yarınında da Aynısını Yaparsın Sen. Unutmadan Güzelim. Eğer Birgün Bir Sela Sesi Duyarsan İyi Dinle Sonuna Kadar. Bir Bakmışsın Benim Belki de. Sessiz Sedasız Giderim İşte Ben Böyle Nasıl Olsa Serseriyim Artık Serserin Değil.
Hani İnsan En Sevdiklerinide Unuturmuşya Kimi Zaman Güzelim. Yada En Sevdiği Hatıraları.
Ben Gitsemden Buralardan Sen Beni Unutma Olurmu. Sen Beni Unutma.

Not: Kendi Yazımdır. (Amatörce)

Son düzenleme:
---> Sen Beni Unutma..

unutma beni
unutama beni
unutamadigim gibi
sende unutma beni....

guzel bir yazi. paylasim icin tsk.

---> Sen Beni Unutma..

Tek Tek İntihar Edecekler Göz Pınarlarından Göz Yaşların.

Beğendiğim tek cümle

Diğer satırlar kalıplaşmış sıradan cümleler amatörce bir yazı için fena değil ama daha çok yazmalısın . Yazdıkların okuyucuyu alıp bir yerlere götürmeli satırlarda kendinden bişeyler bulmalı , öyle kelimeler üretmelisin ki kşi dönüp o kelimeyi hatta cümleyi tekrar tekrar okumalı ve yazılan cümlenin üzerinde kritik yapmalı neyse işte kısaca daha çok pratik daha başarılı yazılar :)

---> Sen Beni Unutma..

Bu kadar söz sarf edeceğiniz bilseydim inan paylaşmazdım.
Tabi şaka bir yana yazmayı seviyorum ama tabi bir çok eksik var inşl. onlarıda zamanla kaldıracağım dan eminim.
O değerli sözlerin için de teşekkür ederim. :)

---> Sen Beni Unutma..

İlk cümleyi okuyunca eyvahh dedim arkadaşın kalbini kırmışım ...
ama inanki amacım seni üzmek veya yazdıklarını yermek değildi
bende arkadaşlar gibi güzel olmuş diye yazabilirdim .Fakat eksiklerini görüp daha iyi yazmaya teşvik bazında içimden geçenleri yazmak istedim .
Bende senin gibi amatörce yazıyorum.
inş bi ara ilk deneme yazımı buraya ekler ve senden de eleştirmeni isteyebilirim ne dersin:)

Son düzenleme:
---> Sen Beni Unutma..

bende arkadaşlar gibi güzel olmuş diye yazabilirdim .Fakat eksiklerini görüp daha iyi yazmaya teşvik bazında içimden geçenleri yazmak istedim .
inş bi ara ilk deneme yazımı buraya ekler ve senden de eleştirmeni isteyebilirim ne dersin:)

USTA YAZAR BİZLERLE:D deneme yazını sabırsızlıkla bekliyoruz hanımefendi:)

---> Sen Beni Unutma..

USTA YAZAR BİZLERLE deneme yazını sabırsızlıkla bekliyoruz hanımefendi

Yok yaa
ne ustası ne yazarı sende yani
bekle o zaman hemen ekliyeyim sonra silerim... Eğer hala burdaysan tabiki ?

---> Sen Beni Unutma..

:4::4::4: tebrik ediyorum gerçekten de çok güzel yazmışsın..içindekiler dökmüşsün..şiir gibi bi seferde okudum:D bu arada sigara mı kullanıyorsun???

Son düzenleme:
---> Sen Beni Unutma..

Beğendiğine sevindim... eleştireceğin yerler yokmu yahu :).
keşke kopyalamasaydın yani yaww yanlış yazmışım :) Rica etsem silermiisn ... kalsın istemiyorum...
Bu arada sigarayı 3 yıl oldu bırakalı şükürler olsun içmiyorum artık :)

Son düzenleme:
---> Sen Beni Unutma..

Beğendiğine sevindim... eleştireceğin yerler yokmu yahu :).
keşke kopyalamasaydın yani yaww yanlış yazmışım :) Rica etsem silermiisn ... kalsın istemiyorum...
Bu arada sigarayı 3 yıl oldu bırakalı şükürler olsun içmiyorum artık :)

ne demek yaa ama gerçekten beğendim güzel yazmışsın eleştirebileceğim bi nokta yokmu?valla ben sadece okurum yanlışta olsa benim içimde onlar kendini düzeltiyorlar ve bana mükemmel bi ürün olarak görünüyor:) eline sağlık..gece gece beni bahtiyar ettiniz hanımefendi:)

---> Sen Beni Unutma..

?valla ben sadece okurum yanlışta olsa benim içimde onlar kendini düzeltiyorlar

Vayyy kardeşime bakın yahu
bizler yazdıklarımızı ne sıkıntılarla kalemle düzeltmeye çalışırkenn sen içinde yazılan yanlışları düzeltiyorsun valla helal olsun sana :)

Bu arada çok geç oldu
iyi geceler kardeşim görüşmek üzere inş

---> Sen Beni Unutma..

Ya zaten ben şaka dedim onu her türlü eleştiriye de açığım kötüde olabilir iyide olabilir bunlar sizlerin fikirleri ve bu fikirler ile daha iyi yazabilirim yada daha kötü.
Amatörce de yazmak güzel bence heleki içindekilerini dışarıya dökebiliyorsan dahadaa güzel oluyor.
Ve sizler eksiklerimizi söylemezseniz biz onları bulup daha da güzel bir yazıya sahip olamayız. :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri