| Şemsiye |

Mr.NavyBlue

Essalâtü hayrün minen-nev
Kayıtlı Üye
semsiye_siyah.jpg

Evet ilk başta bir cisim tanıtıyor gibi olsam da aslında bu bir itiraf.Hayatımda ( 20.yaşıma 10 ay kaldı ) hiçbir defa hayatımda kendi isteğim ile Şemsiye denilen bu aleti kullanmadım.Yağmurda ıslanmayı , romantik olmayı mı tercih ediyorsunuz diyenlere ise cevabım şu ki aldığım paltoların , ceketlerin %99'u kapşonludur ( Yağmur İçin :D ) Kapşonsuz olduğu zamanlar ise saçımın ıslanmasını seviyorum derler ya yağmur suyu saçı uzatır :D o hesap benim ki de neyse fazla lafı uzatmıyorum :D Hadi görüşürüz :3dth8:

---> | Şemsiye |

[ımg]http://4.bp.blogspot.com/_vgvufeqıces/thy9mgaj36ı/aaaaaaaahem/fm0dleku34c/s1600/semsiye_siyah.jpg[/ımg]
[sıze="3"]evet ilk başta bir cisim tanıtıyor gibi olsam da aslında bu bir itiraf.hayatımda ( 20.yaşıma 10 ay kaldı ) hiçbir defa hayatımda kendi isteğim ile şemsiye denilen bu aleti kullanmadım.yağmurda ıslanmayı , romantik olmayı mı tercih ediyorsunuz diyenlere ise cevabım şu ki aldığım paltoların , ceketlerin %99'u kapşonludur ( yağmur için :d ) kapşonsuz olduğu zamanlar ise saçımın ıslanmasını seviyorum derler ya yağmur suyu saçı uzatır :d o hesap benim ki de neyse fazla lafı uzatmıyorum :d hadi görüşürüz :3dth8: [/sıze]

---> | Şemsiye |

[MENTION=117788]~ Maktûl ~[/MENTION] :D

[MENTION=112229]~ SiLence[/MENTION] Sende mi :D ?

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri