MALZEMELER
1 bağ semizotu
1 çay kaşığı tuz
1 su bardağı süzme yoğurt
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 diş sarımsak
YAPILIŞI
Semizotları ayıklanır, yıkanır, süzdürülür. Sarımsaklar ezilir. Yoğurda katılıp üzerine semiz otları eklendikten sonra karıştırılıp bir tabağa alınır. Üzerine zeytinyağı gezdirilerek servis edilir.
1 bağ semizotu
1 çay kaşığı tuz
1 su bardağı süzme yoğurt
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 diş sarımsak
YAPILIŞI
Semizotları ayıklanır, yıkanır, süzdürülür. Sarımsaklar ezilir. Yoğurda katılıp üzerine semiz otları eklendikten sonra karıştırılıp bir tabağa alınır. Üzerine zeytinyağı gezdirilerek servis edilir.