SeLdaa :)

SLd

Bayan Üye
Düşler Foruma sesleniyorum şuan =))

Adım Selda
Ekim 1'de hayırlısıyla 18 yaşında olcam
Elazığ'da yaşıyorum ve memleketim de Elazığ :)
Gagoşlar Diyarı yanii . Görmeyenlere tavsiye edebilirim pek bi gezilcek yeri olmasa da .
Evin küçüğüyüm . Çok yakışıklı bi abii ve dünyalar güzeli bi ablaya sahibim .
Hayatımda iki sevgilim var : Ex Aşkım yani abim , bide Büyük Aşkım var o da Babam :) İlerde eşim olacak kişi de Asıl Aşkım olur ve muhteşem 3Lü olurlar umarım :)

Okul bitti şimdi . Sınavlar da bitti . Sonuçlara göre hareket edilcek .

Dışarda boş boş gezmeyi sevmeyen biriyim
En sevdiklerim Pizza , Patates kızartması , çikolata ve dondurma :)

En sevdiğim renk demiycem fıstık yeşili hariç her rengi seviyorum :D

Ehliyetim yok henüz ama araba kullanıyorm kaçamak olarak :p

Olgun biri olduğumu düşünüyorum ve çevremdeki kişilerde öyle olduğumu söylüyorlar benden büyük olan kişilerde dahil . Hislerime ve düşüncelerime çok güveniyorum .

7 aylık bi bebeğim var benim adı Minnoş :) Kedi sanabilirsiniz ama değil o bi Tavşan :)

Çocuklara ve bebeklere aşırı bi ilgim var . İleride eğer çocuk sahibi olabilirsem bi kız ve bi oğlumun olmasını istiyorum
İsimleri de hazır tabi olursa :)
Oğlum için Eymen Aras , kızım için Öykü diyorum ...

Müzik konusuna gelince rock hariç hepsini dinlerim . Genelde slow ...

Temizlikte ise toz almadan nefret ettiğim kadar hiçbişeyden nefret etmiyorum :D

Kitap okumayı çok seven biriyim

Bu sene içinde biçok şeyi yaşadım , gördüm . Bu yaşadıklarımın bana yeterince olgunluk kazandırdığına inanıyorum

Ruj ve ojelere acayip bi ilgim var sebebini bende bilmiyorum :))

Kişisel Sayfam da tıpkı ben gibi epeyi karışık oldu sanırsam.Okuyan herkese teşekkürlerimi sunuyorum :)

:106::106::106:​

NOT : Herşeyin saygıya dayandığına inanan biriyim . Saygıyla herşeyin olacağına inanıyorum . Bunu söylemesem olmazdıı :)

Son düzenleme:
---> SeLdaa :)

Öncelikle senin gibi birisini tanıdığım için şanslı hissettim kendimi bi ara nedendir bilinmez :H Kendini çok iyi anlatmışsın cidden güzel olmuş :R Umarım hep kalıcı olursun .)

Müzik konusuna gelince rock hariç hepsini dinlerim . Genelde slow ...

Temizlikte ise toz almadan nefret ettiğim kadar hiçbişeyden nefret etmiyorum :D

tıpkı ben xD :pp
tanıdğıma memnun oldum seldacımm.. :)

Öncelikle senin gibi birisini tanıdığım için şanslı hissettim kendimi bi ara nedendir bilinmez :H Kendini çok iyi anlatmışsın cidden güzel olmuş :R Umarım hep kalıcı olursun .)

endless gibi düzgün cümleler kuramıcağımı düşünerekten onunlaflarını çalıyorum :Ü

Hayırlısı olsun kalıcı olurum heralde yaa yaz geçmez çünkü :) Bilmem neden kaynaklanabilir acaba :S :H

Bende sizleri tanıdığıma sizlerle tanıştığıma çok memnun oldummmm . Hepinize teşekkürler :)

TozLar korkulu hayaller gibii :p

Elazığı severim çok gezilecek yeri olmasada Harput KaLesi Ayrı bi tarih Seni tanıdığıma tekrardan memnun OLdum seLda :)

Bende sizi tanıdığıma memnun oldum :) Teşekkür ederim :)

Harput niyeyse bana hep huzur verir sebebini bilemiyorum :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri