SLd
Bayan Üye
Düşler Foruma sesleniyorum şuan =))
Adım Selda
Ekim 1'de hayırlısıyla 18 yaşında olcam
Elazığ'da yaşıyorum ve memleketim de Elazığ
Gagoşlar Diyarı yanii . Görmeyenlere tavsiye edebilirim pek bi gezilcek yeri olmasa da .
Evin küçüğüyüm . Çok yakışıklı bi abii ve dünyalar güzeli bi ablaya sahibim .
Hayatımda iki sevgilim var : Ex Aşkım yani abim , bide Büyük Aşkım var o da Babam İlerde eşim olacak kişi de Asıl Aşkım olur ve muhteşem 3Lü olurlar umarım
Okul bitti şimdi . Sınavlar da bitti . Sonuçlara göre hareket edilcek .
Dışarda boş boş gezmeyi sevmeyen biriyim
En sevdiklerim Pizza , Patates kızartması , çikolata ve dondurma
En sevdiğim renk demiycem fıstık yeşili hariç her rengi seviyorum
Ehliyetim yok henüz ama araba kullanıyorm kaçamak olarak
Olgun biri olduğumu düşünüyorum ve çevremdeki kişilerde öyle olduğumu söylüyorlar benden büyük olan kişilerde dahil . Hislerime ve düşüncelerime çok güveniyorum .
7 aylık bi bebeğim var benim adı Minnoş Kedi sanabilirsiniz ama değil o bi Tavşan
Çocuklara ve bebeklere aşırı bi ilgim var . İleride eğer çocuk sahibi olabilirsem bi kız ve bi oğlumun olmasını istiyorum
İsimleri de hazır tabi olursa
Oğlum için Eymen Aras , kızım için Öykü diyorum ...
Müzik konusuna gelince rock hariç hepsini dinlerim . Genelde slow ...
Temizlikte ise toz almadan nefret ettiğim kadar hiçbişeyden nefret etmiyorum
Kitap okumayı çok seven biriyim
Bu sene içinde biçok şeyi yaşadım , gördüm . Bu yaşadıklarımın bana yeterince olgunluk kazandırdığına inanıyorum
Ruj ve ojelere acayip bi ilgim var sebebini bende bilmiyorum )
Kişisel Sayfam da tıpkı ben gibi epeyi karışık oldu sanırsam.Okuyan herkese teşekkürlerimi sunuyorum
:106::106::106:
Adım Selda
Ekim 1'de hayırlısıyla 18 yaşında olcam
Elazığ'da yaşıyorum ve memleketim de Elazığ
Gagoşlar Diyarı yanii . Görmeyenlere tavsiye edebilirim pek bi gezilcek yeri olmasa da .
Evin küçüğüyüm . Çok yakışıklı bi abii ve dünyalar güzeli bi ablaya sahibim .
Hayatımda iki sevgilim var : Ex Aşkım yani abim , bide Büyük Aşkım var o da Babam İlerde eşim olacak kişi de Asıl Aşkım olur ve muhteşem 3Lü olurlar umarım
Okul bitti şimdi . Sınavlar da bitti . Sonuçlara göre hareket edilcek .
Dışarda boş boş gezmeyi sevmeyen biriyim
En sevdiklerim Pizza , Patates kızartması , çikolata ve dondurma
En sevdiğim renk demiycem fıstık yeşili hariç her rengi seviyorum
Ehliyetim yok henüz ama araba kullanıyorm kaçamak olarak
Olgun biri olduğumu düşünüyorum ve çevremdeki kişilerde öyle olduğumu söylüyorlar benden büyük olan kişilerde dahil . Hislerime ve düşüncelerime çok güveniyorum .
7 aylık bi bebeğim var benim adı Minnoş Kedi sanabilirsiniz ama değil o bi Tavşan
Çocuklara ve bebeklere aşırı bi ilgim var . İleride eğer çocuk sahibi olabilirsem bi kız ve bi oğlumun olmasını istiyorum
İsimleri de hazır tabi olursa
Oğlum için Eymen Aras , kızım için Öykü diyorum ...
Müzik konusuna gelince rock hariç hepsini dinlerim . Genelde slow ...
Temizlikte ise toz almadan nefret ettiğim kadar hiçbişeyden nefret etmiyorum
Kitap okumayı çok seven biriyim
Bu sene içinde biçok şeyi yaşadım , gördüm . Bu yaşadıklarımın bana yeterince olgunluk kazandırdığına inanıyorum
Ruj ve ojelere acayip bi ilgim var sebebini bende bilmiyorum )
Kişisel Sayfam da tıpkı ben gibi epeyi karışık oldu sanırsam.Okuyan herkese teşekkürlerimi sunuyorum
:106::106::106:
NOT : Herşeyin saygıya dayandığına inanan biriyim . Saygıyla herşeyin olacağına inanıyorum . Bunu söylemesem olmazdıı
Son düzenleme: