Selçuk Yöntem bu akşam yarışma programıyla ekranda !

ParadokS

Kayıtlı Üye
Bu akşam ekranda
Amerika’nın efsane yarışma programı “Jeopardy!”, “Büyük Risk” adıyla Türkiye’de! Bugünden itibaren pazartesi ve salı akşamları Star TV’de yayınlanacak yarışmayı Selçuk Yöntem sunacak.

İlk kez bir yarışma programıyla seyirci karşısına çıkacaksınız. “Uçurum” dizisi devam ederken, bu projede yer almayı nasıl kabul ettiniz?
- Aslında yarışma programının anlaşmasını diziden önce yaptık. Yarışmalar, eskiden beri ilgimi çeken bir konuydu ama “Bir yarışma olsa da sunsam” gibi bir niyetim yoktu. Her şey kendiliğinden gelişti ve bu projeye dahil oldum.
“Büyük Risk”in nasıl bir formatı var?
- Bu, Amerika’da halen yayınlanan eski bir format. Bilgiye dayanan, içinde çok güzel esprileri olan bir yarışma. Her bölümde üç yarışmacıya sorular yöneltiyorum ve onlar da yanıtı bulmaya çalışıyor. Başarılı olan, diğer programa da katılmaya hak kazanıyor. Bu programda yarışmacının konsantrasyonu ve enerjisi yüksek olmak zorunda. Bizim mesleğimizin de bir parçası esasında bu. Sahnede nasıl oyun oynuyorsak, burada da oyun oynuyoruz. Tiyatronun bir başka boyutunu yapıyorum burada, meseleye öyle bakıyorum.
Bu projede yer aldığınız için keyifli olduğunuz belli oluyor. Peki programın hangi yönleri daha çok hoşunuza gitti?
- Farklı insanlarla değişik bilgiler üzerine değişik atmosferleri yaşamak hoşuma gidiyor. Her yarışmada farklı elektrikler oluşuyor.​

---> Selçuk Yöntem bu akşam yarışma programıyla ekranda !

yarismanin formatini bilmiyorum ama selcuk yontem bu isi,n ustesinden gelir

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri