Selçuk: "Taraftardan özür diliyoruz"

karagümrük

Kayıtlı Üye
Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin, Ziraat Türkiye Kupası'nda Bucaspor'a 3-2 yenilerek, kupada gruptan çıkma şanslarını zora soktuklarını söyledi, taraftardan özür diledi..

Selçuk, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, kupada ilk maçı da yitirdiklerini hatırlatarak, ''Maçtan önce bu maçı da kaybedersek şansımızı zora sokacağımızı konuşmuştuk. Bu yenilgiyle işi çok zora soktuk'' dedi.

Sahada istediklerini yapamadıklarını vurgulayan Selçuk, ''İkinci yarının başında biraz istekli göründük ama maçı çevirmeye yetmedi. Bu camiaya yakışmayacak bir sonuçla mağlup olduk. Taraftarların tepkisi haklı, kendilerinden özür diliyoruz. Kalan maçlarımız kazanıp, sonuçları bekleyeceğiz'' diye konuştu.

Bir gazetecinin, ''Taraftar ilk fırsatta seni ıslıklıyor, bu konuda ne düşünüyorsun?'' şeklindeki sorusu üzerine Selçuk, şunları söyledi:
''Buradaki 8. yılım, ben böyle oynamaya alıştım. İlk fırsatta tepki gösterdikleri oyunculardan biriyim. Nedenini bilmiyorum. Bu baskı altında oynamak çok zor, ama ben alıştım.''

Selçuk, toplantıya başlarken, sahaya takım kaptanı olarak çıktığını belirterek ''Takım arkadaşlarım adına Lefter'e geçmiş olsun diyorum. Dünya şampiyonu olan Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı'nı kutluyorum'' dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri