Selçuk İnan'ın açıklamaları

'-DamLa

Bayan Üye
Başarılı oyuncumuz Selçuk İnan, maçın ardından yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

"Aslında taraftarlar kadar biz de sahada öldük öldük dirildik. Manisaspor güçlü bir ekip. İki takım da iyi mücadele etti. Kazanmak istiyorduk. Kazanacağımızı biliyorduk çünkü bunun için çalışmalarımızı yaptık. Beklemediğimiz saçma bir gol yedik. Saçma diyorum çünkü son haftalarda hep duran toplardan gol yiyoruz. Ancak maçı çevirmesini bildik. Manisaspor’u tebrik ediyorum iyi mücadele ettiler.

Biz her zaman kendi maçımıza konsantre oluyoruz. Kazanırsak bizim açımızdan çok güzel oluyor. Rakiplerimiz kazanıyor diye de strese girmiyoruz. Bugün zaman zaman iyi oynadık haftalar geçtikçe daha da iyi olacağız.

Bugün hiç hoş olmayan olaylar oldu. Ben Manisaspor’da 3 sene top oynadım adam gibi. Herkesle aram iyiydi. Oyundan çıkarken ağzı alınmayacak şeyler duydum. Herkes için demiyorum ama bazı kısımlar küfür etti. Kimse kimseye böyle küfür edemez. Çok kırıldım. Ben buraya bir para kazandırarak gittim. Türk futboluna yakışmıyor"

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri