selam arkadaşlar ben gizem 15 yaşındayım.Aranıza yeni geldimm:)Tanışmak isteyenler varsa beklerim :)
_(Gizem)_ Bayan Üye 16 Eyl 2009 #1 selam arkadaşlar ben gizem 15 yaşındayım.Aranıza yeni geldimmTanışmak isteyenler varsa beklerim
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 16 Eyl 2009 #2 ---> Selamm ben geldimm Hoşgeldiniz..
gizemli_22 Kayıtlı Üye 17 Eyl 2009 #10 ---> Selamm ben geldimm selam gizem bende yeni katıldım foruma nbr
gizemli_22 Kayıtlı Üye 17 Eyl 2009 #11 ---> Selamm ben geldimm arkadaşlar avatarıma resim koyacam bilen varmı nasıl koyuluyo
U UykuCu Kayıtlı Üye 17 Eyl 2009 #12 ---> Selamm ben geldimm Kontrol Paneline Gir Üye Resmini Değiştir Diye bir bölüm var oraya linkten veya bigisayarından fotografını seç o kadar Hoşgeldin
---> Selamm ben geldimm Kontrol Paneline Gir Üye Resmini Değiştir Diye bir bölüm var oraya linkten veya bigisayarından fotografını seç o kadar Hoşgeldin
gizemli_22 Kayıtlı Üye 17 Eyl 2009 #15 ---> Selamm ben geldimm eyvallah kardeşim bıraktım ben incelemediğim için sorayım dedim
gizemli_22 Kayıtlı Üye 17 Eyl 2009 #16 ---> Selamm ben geldimm ya bende yeni katıldım forma bana kimse h.g. demiyo