yoonayoona
Banned
Bende geldim bende yeni üyelerindenimizim. Allahını peygamberinizi seviyorsanız lütfen silinmesin konum lütfen silmeyin konumu yalvırırım size.Anlatacaklarımın hepsi gerçektir hiç biri kesinlikle yalan değildir ve yalan bilgiler de içermicek.Melissa isimli bir kız varmış ben onun arkadaşıyım şu anda 20 yaşında ve bir özel eğitime gidiyor kız bilgisayarına aile koruma profili indirilmeden önce 100 tane çocuk *****su indirmiş bilgisayarına.Bir savcı öldürüldü o savcının öldürülmesinde Melissa'nın bir parmağı varmış kendisi söyledi Melissa o adliyeye göndermiş savcıyı öldüren kişileri kendisi onlarla dışarda buluşup gizli örgütlerine gitmiş ve gizli örgütleri ile konuşmuş ve anlaşmış onlarlada.kendisinin bilgisayarında 100 tane çocuk *****su varmış ama Melissa hepsini yok etmiş polisler görmesin diye.Melissa terörist olmak istiyormuş kendisi pkk yandaşı olucakmış ve kürt yandaşı olucakmış.Melissa çocuklarla cinsel ilişkiye girmek istiyormuş ve hayal ediyormuş kendisi anlattı dün bana bunları.Kendisi Berkin Elvan'ın yakınları ile işbirliği içine girmiş ve savcının ölümünüden sorumluymuş diğer iki terörist gibi.Melissa ergenekona küfürler etmiş geçen sene ama silmişler o küfürlü mesajlarını forum yöneticileri.Savcıyı öldürün diye o emir vermiş Başbakana ve Cumhurbaşbakanına küfürler yağdırmış internette kendi anne ve babasına organ mafyaları diye iftira atmış ve geçen ilkbaharda devletin bazı kurumlarının web sitelerinden Atatürk'e üst düzey devlet adamlarına insanlara diğer insanlara polislere jandarmalara ülkemize küfürler etmiş.Savcı öldürüldü diye kendisini gizlemiş ailesinden ve çevresinden ve tanıdıklarından beni mahkemeye verirler diye polislere jandarmalara söylerler diye beni.Pkkaya girmek istiyormuş ve gizli terör örgütlerine de üye olmak istiyormuş ilerde pkklılar ile ve kürtlerle işbirliği içine girip Başbakana ve Cumhurbaşbakanına suikat düzenlicekmiş.İnternette erotik hikaye sitelerine çocuklarla ilgili hayali erotik hikayeler yazmış.Kendisi ankara da yaşamaktadır şu anda.Savcı öldürüldü diye çok sevinçliymiş ve içi çok rahatmış. Niye anlattım bide sizlere çünkü Melissa bana dediki beni polislere jandarmalara ve savcılığa şikayet etmezsin neden çünkü beni düşündüğün için beni bir daha hiç göremezsin diye şikayet etmezsin ve beni çok seviyorsun bu yüzdende şikayet etmezsin bana kıyamazsın bu yüzden de anlattım sana bunları dedi.Ben kendi içimden çok kötü bir şekilde kızdım ona ben pkkayı teröristleri asla sevmedim ve sevmiyorum ve onun haberi yokken herkez onu bilsin herkez onun ne niyetli olduğunu bilsin herkez onun düşman olduğunu bilsin diye anlattım sizlere. Hepsini dün anlattı bana uzun oldu biraz yazım ama hepsini okursanız sevinirim.Neden anlattım size böyle bir düşmanı tanıyın diye anlattım bu düşmandan haberiniz olsun diye anlattım.
Son düzenleme: