gokyuzumsun
Bayan Üye
$elam günnnnlüüükkkkkk dün bilgisayarda sabahladım :171::171::171::171: yani sabaha kadar oturdum canım çok sıkıldı ve kurabiye yedim damla çikolatalı kurabiye yedim gofret yedim eti cin yedim reklam olmasın dün gece bilgisayarda sabaha kadar durmamın sebebi kendime yeni bi sevgili bulmamdı :2::2::2::2::2::2: çok yakışıklı biri ve onunla kaç saat konuştum ve sabah ezanı okunurken ben yatakda ordan oraya dönüyordum derslerdende bıktım :91::91::91::91:gıcık hocalar habire sıkıcı dersler işliyorlar of filan falan yani ben çok $ıkılıyorum neyse gelelim bizim sınıfın tayfalarına bizim sınıfın dört tane tayfa grubu var tayfalarının adları şunlar : çılgınlar tayfası sırların olduğu tayfa güzel kızlar tayfası yakışıklı erkekler tayfası :111::111::111::111::111:ayyy günlük benim sınıfta bi çocuk var şahin çok yakışıklı yhaa aşık olmuştum ben biresinde ona ama bana pas bile vermedi of aşkımı ilan etmiştim bizim sınıfın deli kızlarından biri benimdir biriside deryadır öbürüde duygudur öbürüde çatlak haticedir:165::165::165::165: ayy hatice :143::143::143::143::143:başını kaldır şu derslerden hayatın eğlencesine bırak kendini yafssss alla alla ve sınıfımın en yakışıklısı şahin sınıftaki bütün kızlar onun peşinden koşuyorlar yafsss ama ben ondan daha yakışıklı erkeklerde gördüm bugun kuzenlerime gidicez annemle ben taksiyle ama gitmek istemiommmmm offff çok sıııkılıooommmm ama annem inadından çatlar şimdi ama ben onu çatlatcam yaa yeter ama 23 martta türkçe sınavımız var günlükçüm bana dua eder misin tatlım hatice kesin çok çalışmıştır ayyy kız ne gülebiliyo derslerden nede kafasını kaldırıyo dedim ben ona başını kaldır derslerden hatice yok bizimki anlarmı anlamaz tabeee aklı fikri çalışmak çalışmak tabe ya o çok çalışıyor ya ama ben hiç çalışmıyorum neyse benim derya adlı arkadaşım sınıfta fatihe duygularını açtı güzelim kız fatihe aşkını ilan etmezmi fatih şaşkına döndü noluyo len diyehahahahahahahahaha hadi günlükçüm bye iyi günler şekerim :146::146: