Selam Günlük*msü Yaratık (:

MiRacLe*

Bayan Üye
Selam ya Günlük :)
erken yattım sonra uyandım ben de bugün olanları anlatayım dedim :D

günlükcüm bugün 1-2 haftadır planladığımız bişeyi gerçekleştirdik (Tuana'yla :D)
aslında dün yapcaktık da disiplin toplanıp müdür yardımcısı gelip çarşamba bütün 10-C tam kadro burda olcak diyince tırstık perşembeye erteledik :D

neyse günlük bunlar teferruat :D

okulda aç kalıp 85 TL biriktirdik :D(yardımlarından ötürü Ebru'ya çoo..k teşekkür ediyorum :) )

Paralar bende duruyodu Tuana harcar diye hahaha

Maksat İzmir'e kaçıp Cansu'yla buluşcaz :D

Neyse günlük sabahın 6'sında kalktım uyuyamadım :D 7'ye kadar bekledim sonra giyindim falan filan neyse çaldım Tuana'ların zilini :D

2 saat annesinin çıkmasını bekledik otobüsü kaçırdık o yüzden :91: :D

gittik garaja 8.30 arabasına bindik.sanki Allah gitmemizi istemiyomuş gibi yolun sonunda öyle bi yağmur yağdırdı ki :|

Neyse uzun uğraşlar sonunda İzmir otogarına girmeyi başardık :D bindik Şirinyer servisine :D Cansu'ya mesaj attım geldik biz Tansaş'ın önünde bekle diye :D bu daha kahvaltı yapıyomuş hahaha ne söylicem ben anneme diyo :D banane be ne söylersen söyle çabuk gel dedim :D

Neyse bu geliş haberini bildirdi :D Ben dedim tanımazsın beni,Cansu dedi sende beni tanımazsın :D

Eee napcaz derken üstünde ne var ddi :D
bu sorunu da aştıktan sonra parkta telefonla konusan 2 kişi olduğunu onların da biz olduğumuzu görünce anladık ki birbirimiziz hahaha

Buluştuk öpüşme filan derken nereye gitcez sorunu ortaya çıktı :D İzmir'de gitcek yer bulamıyoruz hahaha Konak'a gittik Kordon'a :D

Bütün abazalar dışarda hahaha

Takmadık tabii önümüze bakarak yürüdük günlük hıhh :D

Cansulara şarkı söyleyen falcıyı gördük :D

Tuana'nın takı krizi tuttu :D Sonra annesi aradı :D (haa söylemeyi unuttum günlük bizim geldiğimizden ebeveynlerin haberi yok :D Bütün sülalem orda bi görülürsem yandım ama boşver diyerek çıktım yola :D Bizimkiler beni Tuana'nın okuluna gidiyorum ordan da dolaşcaz sanıyo hahaha )

Sonra ceket giymedim diye küstü bana Tuana :D (annelik yapıyo) sadece bana küsse iyi Cansu'yla da konusmuyo hahaha

neysee :D sonra Cansu susadı :D paraya kıyamayıp eski okuluma gidelim dedi :D iyi tmm gidelim dedik :D gittik :D Sonra da geri döndük :D

Kordondaki restorantların önünden geçerken adamın biri romantik bi çay içer misiniz dedi :D Cansu döndü üçümüz mü dedi hahaha koptuk tabi orda :D

Sonra yine napalım napalım derken karnımız acıktı :D Dedik hadi Balçova yapalım hahaha demez olaydık günlük :D yemek yicek yer yok hahaha var da ben vejeteryanım günlük her tarafta dönerci var :67:
Emre'ye soralım dedik o buraları bilir :D Nerdeee :D yer söylemediği gibi gelmedi de :D

Neyse anladık ki Emre'den de hayır yok girdik bi yere :D Yemek faslı bitti Cansu dedi yukarda park var oraya gidelim :D gitmez olaydık :D

Tahterevalliden düştüm :| hahaha
İki saat güldük ona orda :D tabi düşene değil düşürene bakcaksın :D Cansu :91: hahaha

Tuana hadi teleferiğe binelim dedi :D Cansu çıkamayız oraya kadar dedi.Tuana o zaman lunaparka gidelim dedi.Lunapark kapalı dedik bi tek Fuar'da mı var dedi :D Fıtık etti bizi hahaha

uzuun çabalar sonucu Şirinyer arabasına bindik :D
Tuana surat yapıyo :D sonra dedi dizim kıtladı hahaha o sıkışıklıkta eğildim bide dizini düzelttim :2: ilkyardımcıyım ya ben :D
indik arabadan Cansu kitap filan aldı dedik biz gidelim artık annemiz bekler hahaha

Cansu'yla orda ayrıldık :D bize yol tarif etti bindik arabaya :D bi tren sevdasıdır aldık başımızı Alsancak Gar'ına gittik :D otur oturduğun yere dimi ne treni :D Tren yokmuş :D 18:30 arabasına binmemiz lazım tekrar otobüs bekliyoruz :D abartısız yarım saat gelmedi o otobüs :D sinir etti bizi :D

öyle böyle derken tekrar otobüste bulduk kendimizi :D otogar'a gittiğimizde saat 18:35'ti :19:

yandık şimdi dedik Tuana'nın annesi 20.00'da evde olun demiş :D

19.00 arabasına bindik ama nası tırsıyoruz nasıl 20.00'da evde olcaz diye :D Tuana'nın annesi yolda 15'den fazla aradı hahaha bizimkiler merak etmiş :D

napcaz napcaz derken benim çarpıntım başladı :| Tuana yırttık dedim :D burdan iner inmez beni acile götürüyosun filan dedim :D Tuana'nın annesi hala aramakta :D saat 20.10'da çok şükür Aydın garajındaydık :D hastane de yakın garaja bu arada ben iyice kötüleştim :| bana bişey olsa orda Tuana'ya da olcak biliyorum tutuyorum kendimi o yüzden :D

girdik acile falan filan Tuana aradı annesini Kayra rahatsızlandı alın annesini de gelin diye :D

iki aileden Sinem(Tuana'nın ikizi) hariç hepsi orda :D Sinem nerde ? kampta hahaha hain arkadaş :D

annem çok korkmuş ya canım annem benim :)
bilmiyo kızının neler karıştırdığını tabi :D

neyse yatırdılar beni acilde benim boynumdan aşağısı uyuştu hareket ettiremiyorum :| EKG çektiler oksijen verdiler gözlem odasına aldılar.Ben açılmaya başladım babam gidelim mi dedi biliyo hastaneyi sevmediğimi(ama hasta olarak :D)

kaldırdılar beni ama ben ayakta duramıyorum :D neyse arabaya bindik :D söylediklerine göre arabada bayılmışım :| sinir boşalmasıymış halbuki stres :D

neyse eve geldik günlük :D yatırdılar beni salona göndermiyolar hiçbiyere :D

yatcam dedim artık günlük napayım :D babam aldı beni kucağına götürdü yatağıma ahh canım babam :)

sonra da uyudum günlük :D

bu kadar işte :)

mutlu ama stresli bi gün geçirdim :D

neyse günlük hadi kendine iyi bak :)

Son düzenleme:
---> Selam Günlük*msü Yaratık :)

GüzeL günmüş ama maşaLLah bayada uzun bi günmüş...

Bu arada dikkatimi çekti yazıdan çok ifade var...

evet güzel bi gündü o yüzden uzun sürdü bitmesini pek istemedik..
evet ifadeler çok var,duyguların anlatımı ;)

Güzel ve stresli bi günmüş gerçekten hahaha

teşekkürler Kayra'msı günlük'msü günlüğünü bizle paylatıgın'msı ıcın:D

süper günmüş cnm :) ahh ahh bide ben seni görebilseydim :D bide bidahaki buluşmanızda yanına bi harita fln al olar mı:D

ayrıca rahatsızlanmışsın cnm kendine çok dikkat et:( geçmiş olsun :(

paylaştığın için tşkrLer .. :)

merak etme nazlı*m bana bişey olmaz :)

bigün Mersin'e de gelirim belki :D

:D:D

Kayramsı kopmus durumdayım :D

Yalnız var ya sız yedınız bn yemedım eve gldım aksam yemegıde yemedım :D Olum dıetıne gırdım :D

Neyse..

Super gundu ya.. Bıtmesını ıstememşistşm gercekten..

Balcovada bırılerı gelseydı daha guzel olabılırdı en azından surat asmazdım..

Tahtırevalliden dususunu unutmıcam :D

Son düzenleme:

:D:D

Kayramsı kopmus durumdayım :D

Yalnız var ya sız yedınız bn yemedım eve gldım aksam yemegıde yemedım :D Olum dıetıne gırdım :D

Neyse..

Super gundu ya.. Bıtmesını ıstememşistşm gercekten..

Balcovada bırılerı gelseydı daha guzel olabılırdı en azından surat asmazdım..

Tahtırevalliden dususunu unutmıcam :D

ne dieti kızım ya kilon normal hayata dön :D

evet yaa bitmeseydi keşke :)

unutma zaten düşüşümü başka bişeyi hatırlama sen hıhh :D

saol cnm okuduğun için :)

hehe:Dsonunda gidebildin ha İzmire cansuyu görüp o saçlarıyla dalga geçmek istiyorum:D:D...
neyse cnm paylaştığın için tşkrler:D

çok kötü olmamış büşra ya dalga geçceğin kadar değil :D zaten bi bakıyo tırsıyosun :D

parayı sen ver geliyim Sercan :D

rica ederim :)

yok kıs saat 9dan beri msjlaşıoz kötü oldu dio saçalrım bende dalga geçtim bende demin saçlarımı kestirmye gittim kadın batırdı çıkardı saçlarımı perçemimi görsen varya:D:D

ay ewt ya ben de korkuyorum günLerdir saçımı keStirmeye :D kaDınLarının eLinin ayarı yok ki anacımhahahasadece kat attıracam:D heLe bi saçımın boyundan eLLesin mahkemeye weririm :D + perçemimi kısa keserSe kaDını yoLarım :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri