SeLam günLük :D

dLss

Bayan Üye
bugün sabah kalktım içimden eyvaaaa dedim yinemi saçını yap okula git zaRt ZuRt :D neySe bunlaRa Rağmen okuLa gittim :D okuLDa TaRih SınaVımıZ vaRdı ona aZcık çalışTım.. çalışTım çalışTım sonRa tarih sınavı başladı :D

ben yine eteğimin altına kopya hazırladım tam bakarken hoca kalktı geldi yanıma beyza dedi hoca geliyo çabuk kaldır kağıdı neyse bende bişey yapamadım.. hoca geldi kalk kızım dedi bende kalkamam dedim kalk kalkamam kalk kalkamam kalktım kağıt aşağıya düştü eyvaaa dedim ben :D hoca bana dedi ama seni diSipLine veRmicem Sevdiğim öğRencimSin dedi :D

.çoK mutLu oLdumm :D:D :2:

---> SeLam günLük :D

selam günLük :D

dün hiç birşey olmadı :( ama din kültürü yazılısı olduk :D kopyalarla acayip güzel geçti :D
sevgiLimle tartıştım siniR etti beni ama anladım aRkadasLaRı benden daha önce geliyormuş :( bana fazla zaman vermiyo çok sinir oldum onla konuştum sevmediğimi filan sandı onu sıkıldım sandı ilişkiden ama ben hep seni sevicem seviyorumda dedim :( ... çünkü seviyorum :( .. off sınıftada kaldım :( ... bu yaZ bana zehiR gibi gelicek :(

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri