Selam ben liya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LiyA

£ ~ ღ ~ Ö
Bayan Üye

SELAM :fleur:

Adım Özden müzik dinlemeyi yalnızlığı severim şiir okumaya bayılırım fazlaca duygusalımdır.*
Argo ve seviyesiz konuşmalardan nefret ederim. Yapmacık insanlardan hoşlanmam! Başka aklıma bişey gelmiyor :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Selam ben liya

Aleyküm Selam. Aramıza hoş geldiniz, kalıcı olmanız dileği ile, keyifli forumlar dilerim... =')

---> Selam ben liya

Hoşbuldum amor teşekkürler. İmzan muhteşem çok beğendim. :love3:

---> Selam ben liya

Hoş Geldin. Bölüm kurarları gereği kendini biraz tanıtmalısın.

Hoşbuldum teşekkürler.
Adım Özden, müzik dinlemeyi yalnızlığı severim, şiir okumaya bayılırım fazlaca duygusalımdır.
Argo ve seviyesiz konuşmalardan nefret ederim. Yapmacık insanlardan hoşlanmam! Başka aklıma bişey gelmiyor :)

---> Selam ben liya

Hoşbuldum eppekçi teşekkürler. Eppekçi ne demek acaba?

---> Selam ben liya

Hoşbuldum eppekçi teşekkürler. Eppekçi ne demek acaba?

hehe sorma ya ben hesabı bi soru sormak için açmıştım. sonra forumu sevdim kalıcı oldum. eppekci de bi karikatürde görmüştüm ordan aklıma geldi yazdım. keşke değiştirmek gibi bi imkanım olsa xD

---> Selam ben liya

hehe sorma ya ben hesabı bi soru sormak için açmıştım. sonra forumu sevdim kalıcı oldum. eppekci de bi karikatürde görmüştüm ordan aklıma geldi yazdım. keşke değiştirmek gibi bi imkanım olsa xD

Googlede aradım bulamadım ne demek :) Forum güzelmiş ve aktif bende sevdim.
Bence değiştirmeyin ilginç bir nick.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri