http://www.youtube.com/watch?v=6Zowqll_NbY
yigitbircan Banned 25 Kas 2012 #3 ---> seksendört & hande yener öfkem var üf ulen üfff...efkarlandim...getirin tesbihimi.. Sen sen biliyorsun dimi süper bişisin sen biliyorsun dimi...Eline saglık...
---> seksendört & hande yener öfkem var üf ulen üfff...efkarlandim...getirin tesbihimi.. Sen sen biliyorsun dimi süper bişisin sen biliyorsun dimi...Eline saglık...
'hayaL Bayan Üye 25 Kas 2012 #4 ---> seksendört & hande yener öfkem var yigitbircan' Alıntı: üf ulen üfff...efkarlandim...getirin tesbihimi.. Sen sen biliyorsun dimi süper bişisin sen biliyorsun dimi...Eline saglık... Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum desem ayıp olur xD biliyorum ne yalan söyleyeyim Teşekkür ederim begenmenize sevindim)
---> seksendört & hande yener öfkem var yigitbircan' Alıntı: üf ulen üfff...efkarlandim...getirin tesbihimi.. Sen sen biliyorsun dimi süper bişisin sen biliyorsun dimi...Eline saglık... Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum desem ayıp olur xD biliyorum ne yalan söyleyeyim Teşekkür ederim begenmenize sevindim)
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 12 Ağu 2014 #5 ---> seksendört & hande yener öfkem var Çok güzel parça tşkler