Şehit ailelerinden CHP'li vekile suç duyurusu

ParadokS

Kayıtlı Üye
Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı İkinci Başkanı Abbas Gündüz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesi ile CHP Milletvekili Oktay Gaytancıoğlu'na suç duyurusunda bulunacağını bildirdi.

Konu ile ilgili EMŞAV Yönetim Kurulu adına İkinci Başkan Abbas Gündüz'ün yaptığı duyuruda, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Cumhuriyetimizin vatandaşlarının oyuyla seçilmiş ilk cumhurbaşkanıdır. Cumhurbaşkanlığı ülkemizin en yüce makamı dolayısıyla bütün ülkeyi temsil eden makamdır. Geçtiğimiz günlerde ulvi şerefli makama sayın Cumhurbaşkanımıza, CHP milletvekili Oktay Gaytancoğlu bir konuşmasında hakaret içeren, çirkinlik dolu sözler sarf etmiştir. Bu çirkin, yakışık olmayan sözler yüce Türk Milletini ve dolayısıyla bizleri derinden üzmüştür. Ben bir terör gazisi olarak bu olayı kınıyorum, bu küfür dolu çirkin sözler benim ve benim gibi düşünen arkadaşlarımın kanına dokunmuştur” denildi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri