4 yemek kaşığı tereyağı, 3 yemek kaşığı esmer şeker, 2 şeftali (küp doğranmış), ¾ su bardağı krema, 8 dilim tost ekmeği,3 yumurta, Tarçın, Pudra şeker, Çırpılmış krema
Tereyağından 1 yemek kaşığı ayırıp kalanını tavada eritin. Esmer şekeri ekleyip 30 saniye kadar karıştırın. Küp doğranmış şeftalileri ilave edin ve orta ateşte 2-3 dakika pişirin. 2 yemek kaşığı krema ekleyin ve 2 dakika karıştırın. Karışımı bir kaseye aktarın. Yumurtaları başka bir kaba kırın. Tarçın ekleyip çırpın. 4 dilim ekmeğin üzerine kenarlarda boşluk bırakarak şeftali karışımını paylaştırın. Kalan ekmekleri üzerine kapatın. Her bir sandvici yumurtaya batırın ve her bir yüzünü 1-2 dakika içinde bekletin. Ayırdığınız tereyağını geniş bir tavada eritin. Ekmekleri her iki yüzü kızarıncaya kadar pişirin. Sandviçleri ortadan ikiye kesin ve üzerine pudra şeker serpiştirin. Çırpılmış krema ile servis yapın.