Sedef Avcı ve eşi düşman çatlattı..

ParadokS

Kayıtlı Üye
Habertürk'ün haberine göre bir süredir gecelerde sürekli tek başına görülen Sedef Avcı'nın bu halleri dikkat çekiyordu. Kıvanç Kasabalı'nın eşi Avcı'nın doğum gününde bulunmaması ve Avcı'nın doğum günün yalnız kutlaması da magazin basınının gözlerini ikilinin üzerine çekilmesini sağlamıştı.

Ikili programda "Mutluyuz" dedi. Avcı, eşinin dürüst biri olmasını sevdiğini söylerken, Kasabalı ise "Onun sevilecek o kadar özelliği var ki, hangisini sayayım" şeklinde konuştu.

Çift, Miss Turkey yarışmasında tanıştıklarını söylerken, ikisinin de yarısmacı numarasının 7 olduğunu ifade etti. Kasabalı, yarışmanın provalarında gözüne kestirdiğini kaydederken, "Sedef kaçıncı olursa olsun onun yanında kavalye ben olacağım demiştim" şeklinde konuştu.
Kasabalı, boşanma iddialarına ilişkin şu yanıtı verdi: Ben yurtdısındayken Sedef de yemeğe cıkmış. Magazinci arkadaşlar, Sedef'i tek görünce böyle haberler çıktı. Ben uzun yıllardır alyans takmıyorum zaten. Alyansı da boşanmayla bağdaştırdılar. Ayrılık yok.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri