Seccadelerdeki Gizli Tehlike!

InnoCence

ÜLKÜ & UMAY
Webmaster
Prenses
seccadelerdeki-gizli-tehlike_848041.jpg

seccadelerdeki-gizli-tehlike_170369.jpg

seccadelerdeki-gizli-tehlike_257545.jpg

seccadelerdeki-gizli-tehlike_682911.jpg

seccadelerdeki-gizli-tehlike_451150.jpg

seccadelerdeki-gizli-tehlike_306566.gif

---> Seccadelerdeki Gizli Tehlike!

Eeee tevbe Estağfurullah....

Ilk defa boyle seyler goruyorum

Aslinda namaz kilarken seccade incelemek iyi birsey degil ama gozlerim hep nakislarina takiliyor. (Kildigim zamanlar tabii )
Cok ilginc. Bariz sekikde hayvan ve heykel resimleri var. Normalde namaz kilinan odada resim bile olmamasi gerek

Ben Hiç Dikkat Etmedim Namaz Kılarken Gözüme İlişmediler Ama Sabah İnceleyeceğim

Incele baksana.. .
Gunah olurki.. namaz kabul olmaz hayvan ve heykel resimleri var.
Namaz kilarken uzerine giydigin giyiside bile insan ve hayvan resmi olmamasi lazim. (Yanlis biliyorsam duzeltin) istem disi hep nakislara takilirdi gozum bakardim uygun olmayan birsey varmi diye..
Aslinda namaz sirasinda degil namaz oncesinde yapilmasi gereken bise ama..

Illuminati muhabbeti gibi.
Face te bi yerde gordugumde e artik sacmaladiniz dedim, ama arastirdigimda farkettim bariz seyler yapildigini
Ki buna en musait seymis seccade, yapanlar muthis bi akla sahip

Beni alakadar etmiyor fakat dikkat etmek lazim
Ilgimi ceker bu tur oyunlar , daha kim bilir farketmedigimiz neler isleniyor bilincaltimiza

Ben seyi merak ediyorum.
Boyle seyleri filimlerde ve resimlerde yapiyorlar ya bikinc altina yerlessin diye.
Bu tur resimleri gordugumizde bikinc altimiza yerlesen ne oluyor onu cok merak ediyorum. Yani nasil etkiliyor bizi ne gibi degisikliklere maruz kaliyoruz. Ne kazanclari oluyor gercektende merak ediyorum.
Amaclari belli olabilir ama resime bakmak hatta isin sasirtici tarafi fark etmedigimiz resimlere bakmak bizde ne gibi etki ve defisiklikler yapabiliyor merak ediyorum.

Ben seyi merak ediyorum.
Boyle seyleri filimlerde ve resimlerde yapiyorlar ya bikinc altina yerlessin diye.
Bu tur resimleri gordugumizde bikinc altimiza yerlesen ne oluyor onu cok merak ediyorum. Yani nasil etkiliyor bizi ne gibi degisikliklere maruz kaliyoruz. Ne kazanclari oluyor gercektende merak ediyorum.
Amaclari belli olabilir ama resime bakmak hatta isin sasirtici tarafi fark etmedigimiz resimlere bakmak bizde ne gibi etki ve defisiklikler yapabiliyor merak ediyorum.

Farketmemen onun bilincaltina yerlestigini gosteriyor, bi nevi bagisiklik.
Ve kabullendiriliyosun bazi seylere.
Ama ne icin, neye onu bilmiyorum

Misal seccadedeki hadi neyse, senin namazini gecersiz kilma sikintisi var vs, ama tabi farkinsaliksiz yaptiklarin senin gunahin olmuyor o ayri bunu da goz onune almamalari imkansiz.
Baska bi sey var ama ne oldugunu ben de az once bu sekildw konusurken merak ettim, arastiracaktim

Elle tutulur bir sey ogrenirsem paylasacagim

bu zamana kadar farkında olmadan yaptınsa sorun yok :D [MENTION=151958]yesil83[/MENTION]

ınsanların en cokta musluman beynıne ıslemek ıcın ıyı yerden vrmuslar harbıden
kımsenın bu kadar ınceledıgını sanmıorum namazda

Kimse incelemez namazını kılar geçer ama buradaki oyun çok güçlü bence. Çünkü aklımız Allah'ta bile olsa oyun oynayan insanlar kim bilir neler işliyorlar beynimize.

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Ablam bu konu için değil ama mesela genelde karşı cins cinsellik ile ilgili şeyler beyinlere empoze etmek istiyorlar. Bir nevi bu durumda insanların nefislerine kapılmalarını sağlamak için yapıyorlardır. Mesela bazen hiç aç değilken reklamlardan etkilenip acıktığını falan hissettiren reklamlar yazılar var. Hepsi o ürünün satılması için bile bilinç altına itiliyor. Böyle böyle bir sürü şey var.

Böyle bir durumda bunları yapanların müslümanlara ne kadar kin beslediği belli oluyor işte. Allah öteki tarafta sorar onlara hesaplarını.

Bilgilendirme için teşekkürler. [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] :)

aynen fark ediyordum ben de bu tarz desenler ama bizim eki halılardan bi tanesinde de bu tarz desenler çıkıyordu. simetrik çiçek desenlerinin birleşim noktalarında genelde bu tarz garip desenler çıkıyor. hatta ve hatta genelinde boynuzlu desenler :) Özellikle yapıldığını düşünmüyor değildim ..
En güzeli desensiz seccadelerde namaz kılmak çünkü bakışlarımızın kılarken yoğunlaştığı noktalarda bu desenler oluyor ve Allah 'ı düşünmek yerine bi anlamda şeytanı düşünmüş veya domuzu düşünmüş olabiliyoruz farkında olmadan.

Kimse incelemez namazını kılar geçer ama buradaki oyun çok güçlü bence. Çünkü aklımız Allah'ta bile olsa oyun oynayan insanlar kim bilir neler işliyorlar beynimize.

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Ablam bu konu için değil ama mesela genelde karşı cins cinsellik ile ilgili şeyler beyinlere empoze etmek istiyorlar. Bir nevi bu durumda insanların nefislerine kapılmalarını sağlamak için yapıyorlardır. Mesela bazen hiç aç değilken reklamlardan etkilenip acıktığını falan hissettiren reklamlar yazılar var. Hepsi o ürünün satılması için bile bilinç altına itiliyor. Böyle böyle bir sürü şey var.

Böyle bir durumda bunları yapanların müslümanlara ne kadar kin beslediği belli oluyor işte. Allah öteki tarafta sorar onlara hesaplarını.

Bilgilendirme için teşekkürler. [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] :)
Tsk ederim canim aciklama icin.

aynen fark ediyordum ben de bu tarz desenler ama bizim eki halılardan bi tanesinde de bu tarz desenler çıkıyordu. simetrik çiçek desenlerinin birleşim noktalarında genelde bu tarz garip desenler çıkıyor. hatta ve hatta genelinde boynuzlu desenler :) Özellikle yapıldığını düşünmüyor değildim ..
En güzeli desensiz seccadelerde namaz kılmak çünkü bakışlarımızın kılarken yoğunlaştığı noktalarda bu desenler oluyor ve Allah 'ı düşünmek yerine bi anlamda şeytanı düşünmüş veya domuzu düşünmüş olabiliyoruz farkında olmadan.
Aynen! Gecen turkiyeye gittigimde ablamlara gidiyorduk SIKCa, gozum halisina takildi. Baya bir inceledim. Inceledikten sonra cicekler birbirine donuk sekilde yapmislar ama birbirlerine donuk sekikde oldugunda ayni iki tane bayan resmi cikiyor. Ablamada gosterdim hatta once fark etmedi tarif edince evet 2 bayan yuz yuze bakmis gibi. Hatta icimden ne guzel kiz resmi demistim.
Tabi ben oylesine incwliyordum altinda birsey aramadan ama tabi her resimde bir mana yada bu sekillerden biri olacak anlaminda degil :)
Biz milet olarak abartmasini severiz busefer her sekikden birseyler cikarmaya calisiriz :)

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] rica ederim ablam. Çoğu insan bunu bilmiyor ve bilinç alına neler neler işleniyor tuhaf tuhaf. Ve hiç farkında olmadığın bir zaman aklına geliyor olmadık yerlerde. Bilinçaltı kaydediyor çünkü. Hele şu duruma ben çok şaşırdım. Allah ile kul arasında olan yere bile neler düşünmüşler pes.

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] rica ederim ablam. Çoğu insan bunu bilmiyor ve bilinç alına neler neler işleniyor tuhaf tuhaf. Ve hiç farkında olmadığın bir zaman aklına geliyor olmadık yerlerde. Bilinçaltı kaydediyor çünkü. Hele şu duruma ben çok şaşırdım. Allah ile kul arasında olan yere bile neler düşünmüşler pes.

Aynen canim. ALLAH firsat vermesin

yandınık cehennemde desenize D:

Korkma. Dinimiz kolaylik dini.
Bilmedigin birsey yuzinden mesul tutulmazsin. En ufak dini konularda alaya aldiginda ALLAH ne der bilmem ama... bilmedigin sey yuzunden mesul olmazsin. Bukadarda merhametli ALLAH..

Ayrica.. sen umidini keskersen ALLAH ta senden umidini keser. ALLAH muhafaza.

Asabelerden birisi yada peygamberlerden birisi. Bilmiyorum yalanim olmasin. Isimler pek aklimda kalmiyor. Demiski.

Deseler ki, herhes cennete girecek sadece bir kisi girmeyecek, o 1 kisinin ben olmasindan korkarim, o tek kisinin ben oldugumu düşünürüm, yine deseler ki herkes cehenneme girecek 1 kisi cennete girecek o tek kisinin ben olduguna umit ederim.

Yani ne amellerine guveneceksin cok ibadet yapıyorum cennete giderim diye nede ALLAH tan umidini keseceksin.

ALLAH cc bizzat kendisi buyuyor. "Benden umidini kesenin bende ondan umidimi keserim " diye..
Nekadar buyuk birsey. ALLAHin umidini kesmesi demek kulundam vazgecmesi demek ALLAH muhafaza....

Kendim.icin degil. Seninicin diyorum. Yani tarzinda hitabinda kendin bilirsin. Nasil istiyorsan oyle yaz yap ama inan okumasi bile goze hitap etmiyordalga geciyorcasina her dini konuda "cenneme gidicez gordunmu" tarzi yorumlar yapmak.
Yorumun, sanki hani turk filimleri olur ya filimde birsuru cahil vardir birisi birsey yaptiginsa (dogruda yapsa) cahilliklerinden gunahkar cehenmemlik ilan ederler. Onlara sitem gibi.. oyle yorunlara istinadenmis gibi.

Yani sanki forumda yapilan herseye yada yapilmayan herseye "a sen gunahkarsin cehennemliksin bunu yapmiyor yada sunu yapiyorsun"diyen varmis gibisine her konuya tepkin "a cehennemde yanicaz gordun mu" oluyor.
Tepkin neye kime anlayamadim.

Bu benim gozlemim. Yanlissa ozur dilerim. Kiracak birsey yazdimsa yie ozur dilerim.
Sadece okumasi beni cok rahatsiz ediyor. Elbette beni rahatsiz ediyor diye tarzini degistirmeyeceksin. Yada degistirmek zorunda degilsin bildigin gibi.
Sen bilirsin yani.
Kusura bakma uzun oldu biraz. Hakkini helal et.

Son olarak kim.cennetlik kim cehennemlik ALLAH bilir.
ALLAH hayat kadinini insanlar dislamisken sadece 1 kopege su verdi diye sususzlugunu giderdi diye cennetine kabul edecek kadarda merhametli ve adaletli...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri