Ben seyi merak ediyorum.
Boyle seyleri filimlerde ve resimlerde yapiyorlar ya bikinc altina yerlessin diye.
Bu tur resimleri gordugumizde bikinc altimiza yerlesen ne oluyor onu cok merak ediyorum. Yani nasil etkiliyor bizi ne gibi degisikliklere maruz kaliyoruz. Ne kazanclari oluyor gercektende merak ediyorum.
Amaclari belli olabilir ama resime bakmak hatta isin sasirtici tarafi fark etmedigimiz resimlere bakmak bizde ne gibi etki ve defisiklikler yapabiliyor merak ediyorum.
bu zamana kadar farkında olmadan yaptınsa sorun yok [MENTION=151958]yesil83[/MENTION]
Tsk ederim canim aciklama icin.Kimse incelemez namazını kılar geçer ama buradaki oyun çok güçlü bence. Çünkü aklımız Allah'ta bile olsa oyun oynayan insanlar kim bilir neler işliyorlar beynimize.
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Ablam bu konu için değil ama mesela genelde karşı cins cinsellik ile ilgili şeyler beyinlere empoze etmek istiyorlar. Bir nevi bu durumda insanların nefislerine kapılmalarını sağlamak için yapıyorlardır. Mesela bazen hiç aç değilken reklamlardan etkilenip acıktığını falan hissettiren reklamlar yazılar var. Hepsi o ürünün satılması için bile bilinç altına itiliyor. Böyle böyle bir sürü şey var.
Böyle bir durumda bunları yapanların müslümanlara ne kadar kin beslediği belli oluyor işte. Allah öteki tarafta sorar onlara hesaplarını.
Bilgilendirme için teşekkürler. [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
Aynen! Gecen turkiyeye gittigimde ablamlara gidiyorduk SIKCa, gozum halisina takildi. Baya bir inceledim. Inceledikten sonra cicekler birbirine donuk sekilde yapmislar ama birbirlerine donuk sekikde oldugunda ayni iki tane bayan resmi cikiyor. Ablamada gosterdim hatta once fark etmedi tarif edince evet 2 bayan yuz yuze bakmis gibi. Hatta icimden ne guzel kiz resmi demistim.aynen fark ediyordum ben de bu tarz desenler ama bizim eki halılardan bi tanesinde de bu tarz desenler çıkıyordu. simetrik çiçek desenlerinin birleşim noktalarında genelde bu tarz garip desenler çıkıyor. hatta ve hatta genelinde boynuzlu desenler Özellikle yapıldığını düşünmüyor değildim ..
En güzeli desensiz seccadelerde namaz kılmak çünkü bakışlarımızın kılarken yoğunlaştığı noktalarda bu desenler oluyor ve Allah 'ı düşünmek yerine bi anlamda şeytanı düşünmüş veya domuzu düşünmüş olabiliyoruz farkında olmadan.
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] rica ederim ablam. Çoğu insan bunu bilmiyor ve bilinç alına neler neler işleniyor tuhaf tuhaf. Ve hiç farkında olmadığın bir zaman aklına geliyor olmadık yerlerde. Bilinçaltı kaydediyor çünkü. Hele şu duruma ben çok şaşırdım. Allah ile kul arasında olan yere bile neler düşünmüşler pes.
Aynen canim. ALLAH firsat vermesin
yandınık cehennemde desenize D:
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.