CimCime66
Bayan Üye
Malzemeler
•500 gr. yeşil kuşkonmaz
•1 yemek kaşığı limon suyu
•250 gr. araka bezelye ve havuç
•Tuz, karabiber
•400 ml. sebze suyu
•4 adet haşlanmış katı yumurta
•1 yemek kaşığı un
•400 gr. margarin
•150 ml. krem şanti
•1/2 demet ince kıyılmış maydanoz
Tarif Bilgileri
Kategori: Alman Mutfağı
Puanı: 2
Tarifi Yazdır
Yapılışı
Kuşkonmazı soyup,3 cm. uzunluğunda parçalara bölün.
Arakaları 3 parçaya bölün. Havuçları soyun,dilimleyin.
Sebzeleri sebze suyunda 8 dakika pişirip süzün,
suyunu bir kaba alın.
Yumurtaları ortadan uzunlamasına ikiye ayırın. Unu kızgın yağda kavurun. Sebze suyunu ve kremşantiyi ilave edin.
5 dk karıştırarak pişirin. Limon suyu, maydanoz, tuz, karabiber ve bir tutam toz şeker ile sos hazırlayın.
Sosu sebzelere katıp haşlanmış yumurta ve patateslerle birlikte servis yapın.. Afiyet Olsun !
•500 gr. yeşil kuşkonmaz
•1 yemek kaşığı limon suyu
•250 gr. araka bezelye ve havuç
•Tuz, karabiber
•400 ml. sebze suyu
•4 adet haşlanmış katı yumurta
•1 yemek kaşığı un
•400 gr. margarin
•150 ml. krem şanti
•1/2 demet ince kıyılmış maydanoz
Tarif Bilgileri
Kategori: Alman Mutfağı
Puanı: 2
Tarifi Yazdır
Yapılışı
Kuşkonmazı soyup,3 cm. uzunluğunda parçalara bölün.
Arakaları 3 parçaya bölün. Havuçları soyun,dilimleyin.
Sebzeleri sebze suyunda 8 dakika pişirip süzün,
suyunu bir kaba alın.
Yumurtaları ortadan uzunlamasına ikiye ayırın. Unu kızgın yağda kavurun. Sebze suyunu ve kremşantiyi ilave edin.
5 dk karıştırarak pişirin. Limon suyu, maydanoz, tuz, karabiber ve bir tutam toz şeker ile sos hazırlayın.
Sosu sebzelere katıp haşlanmış yumurta ve patateslerle birlikte servis yapın.. Afiyet Olsun !