Sebzeli Balık Graten

Earl Freyja

Bayan Üye
sebzeli-balik-graten-500x333.jpeg


Sebzeli Balık Graten Tarifi'nin Malzemeleri
300-400 g fileto balık
1 bağ ıspanak
5-6 tane küçük patates
1 diş sarımsak
250 ml sıvı krema
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı sıvı yağ
Rendelenmiş kaşar
Sebzeli Balık Graten Tarifi'nin Yapılışı
Merhaba
İlk olarak ıspanağı yıkanıp iyice süzüldükten sonra teflon tavada 1 yemek kaşığı sıvı yağda 5 dk pişirin. Tencereye halka şeklinde ince dilimlenmiş patatesleri, küçük doğranmış sarımsağı ve sıvı kremayı koyun. 10 dk hafif ateşte pişirin. Tuz ve karabiber ekleyip altını kapatınca ıspanağı patatese ekleyip birbirine karıştırın. Balığı istediğiniz büyüklükte kesin veya tüm olarak küçük bir borcama koyun ve baharatlayın. Tereyağını da balığın kenarlarına yerleştirin ve balığın üzerine harcımızı yerleştirin 180 derecede yarım saat pişirin son 5 dk kala kaşarı serpin ve tekrar fırına sürün. Sağlıklı ve lezzet garantili :)
Afiyet olsun.









 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst