Sebzelerin dilinden anlayalım!

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
Sebzelerin dilinden anlayalım!


Ispanak yemeğiniz kötü mü kokuyor, sebzelerinizin bir türlü temizlenmemesinden mi şikayetçisiniz? Bu püf noktaları kadınların hayatını kolaylaştıracak!



Zeytinyağlı sebze yemeklerinize bolca sarımsak ve toz şekeri ilave ederek pişiriniz. Lezzeti göreceksiniz!



Ispanak yemeği pişerken unutmamanız gereken bir püf nokta var. Yemeğinize bir tutam şeker ilave ederseniz ıspanağın topraksı kokusundan eser kalmayacak ve yemeğiniz son derece lezzetli olacaktır!


Patates yemeği ve ıspanak yemeğini pişirilince fazla bekletmeden tüketmek gerektiğini unutmayalım!



Semizotu ve ıspanağa atılan bir adet kesme şeker, toprak kokusunu alır.

Kestane haşlanırken içine toz şeker atarsanız daha tatlı olur. Haşlama suyuna sıkılan 4-5 damla limon, kestane iç kabuklarının daha iyi ve kolay soyulmasını sağlar.
Karbonat ayrıca nohut, kuru fasulye, karnıbahar gibi sebzeler haşlanırken koku veren sebzelerin kokmasını stemiyorsanız bu sebzeleri haşlarken yarım çay bardağı süt ilave edin! Farkı göreceksiniz!
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst