Sebzeler ve Suyun Önemi

ashli

Bayan Üye
SEBZELER VE SUYUN ÖNEMİ

Fasulyeler ve hatta ekseri sebzeler tatlı ve temiz suda iyi pişer. Şehir suyu bu işe yaramaz. Bazı fasulyeler ve o türden sebzeler tatlı suda bile güçlükle pişer. Bunun nedeni de, sebzelerde suyun sızmasına engel olan bir çeşit madde bulunmasıdır. Tatlı suda çok iyi pişer. Sebzeyi şehir suyu ile pişirmek zorunluğu varsa, tenceredeki suya sebzeyi haşlamayacak kadar karbonat karıştırmalı, dibinde oluşan tortuyu oynatmadan üstündeki suyu alıp sebzeleri bununla pişirmelidir.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri
Üst