Sebze Sotesi (Cin Mutfagi)

CimCime66

Bayan Üye
Malzemeler

•12 adet taze soğan
•2 diş sarmısak
•5 çorba kaşığı bezelye
•Tuz, karabiber
•1/4 baş lahana
•2 çorba kaşığı sıvıyağ
•2 çorba kaşığı soya sosu
•1 çay kaşığı toz zencefil
•1 çorba kaşığı maydanoz
•2 çorba kaşığı şeri



Yapılışı

Yağı bir tavada kızdırın. Zencefili, ince kıyılmış soğanları ve sarmısağı ilave ederek 1 dakika harlı ateşte kızartın. İçine haşlanmış bezelyeleri ve boyuna doğranmış lahanayı da ekleyip, 30 saniye daha kızartın. Maydanoz, soya sosunu da içine kattıktan sonra 1-2 dakika köpürmeye bırakın. Tuz ve karabiberi ekleyip, servis yapın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst