CimCime66
Bayan Üye
Malzemeler
•12 adet taze soğan
•2 diş sarmısak
•5 çorba kaşığı bezelye
•Tuz, karabiber
•1/4 baş lahana
•2 çorba kaşığı sıvıyağ
•2 çorba kaşığı soya sosu
•1 çay kaşığı toz zencefil
•1 çorba kaşığı maydanoz
•2 çorba kaşığı şeri
Yapılışı
Yağı bir tavada kızdırın. Zencefili, ince kıyılmış soğanları ve sarmısağı ilave ederek 1 dakika harlı ateşte kızartın. İçine haşlanmış bezelyeleri ve boyuna doğranmış lahanayı da ekleyip, 30 saniye daha kızartın. Maydanoz, soya sosunu da içine kattıktan sonra 1-2 dakika köpürmeye bırakın. Tuz ve karabiberi ekleyip, servis yapın.
•12 adet taze soğan
•2 diş sarmısak
•5 çorba kaşığı bezelye
•Tuz, karabiber
•1/4 baş lahana
•2 çorba kaşığı sıvıyağ
•2 çorba kaşığı soya sosu
•1 çay kaşığı toz zencefil
•1 çorba kaşığı maydanoz
•2 çorba kaşığı şeri
Yapılışı
Yağı bir tavada kızdırın. Zencefili, ince kıyılmış soğanları ve sarmısağı ilave ederek 1 dakika harlı ateşte kızartın. İçine haşlanmış bezelyeleri ve boyuna doğranmış lahanayı da ekleyip, 30 saniye daha kızartın. Maydanoz, soya sosunu da içine kattıktan sonra 1-2 dakika köpürmeye bırakın. Tuz ve karabiberi ekleyip, servis yapın.