Sebeb-i Ziyaretim...

Plakkolik

Kayıtlı Üye
Merhaba...

Eminim pek çoğunuz müzikle ilgilisinizdir; kimileriniz yalnızca bir dinleyen, kimileriniz biraz daha titiz bir meraklı, kimileriniz daha da hassas bir koleksiyoner, kimileriniz ise profesyonel bir emektar olarak...

Ben de bu konuda naçizane birtakım çalışmalar yapmaktayım. Ve son zamanlarda internet ortamında kesik kayıtlar, dip ses, dış ses, gürültü yahut ortam sesi barındıran şarkılar, yanlış hızda çalınarak kayda alınmış eserler, reklam ve sayısız asap bozucu sorun ihtiva eden paylaşımlarla karşılaşmaktayım.

Bu tür problemleri bir nebze olsun ortadan kaldırabilmek, daha temiz ve düzgün kayıtları müzikseverlere sunabilmek adına -kendimce- açtığım bir savaşı senelerdir sürdürmekteyim.

Paylaşabileceğim kayıtların daha ziyade eskilere dair olduğunu, 90'lardan sonrası hakkında pek fazla fikir ve birikim sahibi olmadığımı bildirmemde sanırım fayda var.

Velhasıl; forumunuzu bu yönde kullanmak ve -hele ki arayıp da bulamadığınız yahut internetten edindiğiniz halde kaydından memnun kalmadığınız plaklara okunmuş şarkıları bildirirseniz- gücüm yettiğince paylaşmak niyetindeyim.

Tabi bir şartla; ses dosyalarının hangi formatta ve nasıl upload edildiğini öğretmenizi rica ediyorum...

Sevgiyle kalın.

---> Sebeb-i Ziyaretim...

Ben daha şeker daha faydalı başka bir geliş görmedim şuraya son yıllarda. [MENTION=37044]COD7[/MENTION] yardım edecektir.
Hoş gelmişsiniz umarım her şey gönlünüzce olur.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoşgeldiniz.Umarım aradığınızı bulabilirsiniz.Keyifli forumlar.

Hoş geldiniz.

Forumumuzda böylesine müziksever ve nostaljik paylaşımlarda bulunacak biri olması çok hoş.

Keyifli forumlar dilerim.

Bizzat sahip olduğum plak çaları yıllardır tamir ettirmeye üşendiğim için, sanırım sizin emeklerinizden faydalanmaya layık bir insan değilim.Ama yine de yüzsüzlük yapıp bir şeyler sorarsam beni bağışlayın.

Hoş geldiniz.

Ayrı ayrı teşekkür ediyorum can-ı gönülden; ziyadesiyle mahcup ettiniz...

Değerli Casanowa üstadım, siyah puntolarınızı okuyunca daha bir kızardı yüzüm. Dilerim bir faydam dokunur elinizdeki hazinenin canlanması için. Ve ne olur öyle düşünmeyiniz; bir şey sunabilirsem ne mutlu bana...

Sanırım geriye yalnızca kıymetli Nymphadora'nın bahsettiği COD7 rumuzlu erbabı beklemek kalıyor; sabrın heyecanı körüklediğine şahit olarak.

Huzurlu bir gün diliyorum, eksik olmayın...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri