scheLt`

scheLt`

Kayıtlı Üye
95 Üsküdar Doğumluyum Lise 2 Öğrencisiyim Kartal-Cevizlide oturuyorum. İlerde bilgisayar olsunda hangi iş olursa olsun yaparım :) zaten Lisede bölüm olarak bilşim tek. yani bilgisayar bölümünü seçtim. Hobilerim:pc başında oturmak , Gezmek Tozmak. , Hayal Kurmak , sevdiğim derse çalışmak , Yalnızlık ve sessizlik... Fobilerim:Herhangi birşey yaparken rahatsız edilmek , uykudayken uyandırlımak.
NOT:Sıkıntıya gelemem :)
İşte Bu kadar ben benim işte Benden içeri ben var :)

---> scheLt`

95 Üsküdar Doğumluyum Lise 2 Öğrencisiyim Kartal-Cevizlide oturuyorum. İlerde bilgisayar olsunda hangi iş olursa olsun yaparım :) zaten Lisede bölüm olarak bilşim tek. yani bilgisayar bölümünü seçtim. Hobilerim:pc başında oturmak , Gezmek Tozmak. , Hayal Kurmak , sevdiğim derse çalışmak , Yalnızlık ve sessizlik... Fobilerim:Herhangi birşey yaparken rahatsız edilmek , uykudayken uyandırlımak.
NOT:Sıkıntıya gelemem :)
İşte Bu kadar ben benim işte Benden içeri ben var :)

İlk benden olsun o halde :) Seni tanımak güzeldi. Hayal kurmayı bende çok severim ve deiğin gibi uyurken uyandırılmaktanda nefret ederim :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri