SB ELAZIGSPOR-Gekas'ın yeni takımı

HaDeS

Kayıtlı Üye
Geçen sezon devre arasında Süper Lig'e gelen ve attığı gollerle herkesin takdirini kazanan Yunan golcü, Elazığspor ile prensipte anlaştı.

Geçen sezon attığı gollerle Akhisar'ın Süper Lig'de kalmasını sağlayan Theofanis Gekas, Elazığspor ile prensipte anlaşma sağladı.

'Yunan gol tanrısı' Ege ekibiyle yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç alamayınca sözleşmesini uzatmama kararı aldı. Yıllık ücretinin arttırılmasını talep eden gol makinesi, hayır cevabını alınca rotasını başka kulüplere çevirdi.

Sabah'ın haberine göre golcü oyuncu, menajeriyle birlikte Elazığspor'un Hollanda kampına gitti ve Süper Lig temsilcisiyle prensip anlaşmasına vardı.

Takımın başına Trond Sollied'i getiren Elazığspor, transfer dönemine de hızlı girmiş ve İbrahim Kaş, Çağlar Birinci, Mehmet Nas, Serdar Özkan ve Deniz Yılmaz gibi isimleri kadrosuna katmıştı.

---> SB ELAZIGSPOR-Gekas'ın yeni takımı

Kulübümüz bu haberi 5 gün önce yalanlamıştı. Şimdi yine bu haberler çıktı . Geleceksen gel artık Gol Tanrısı..

Sana mı dedi Akhisar da mutluyum diye ? :D
Bir rivayete göre Akhisar 1100 vermiş , Gekas kabul etmemiş. Bizim kulüple görüşen Gekas bizden ise 800 verilmiş kabul etmemiş doğal olarak. :)

banaa dedı tabıı :D hehehe gekasss elazıgaa gıtsınnn tırnaklarımı keserımm bu kadarrda buyuk konusuyom :D:D

banaa dedı tabıı :D hehehe gekasss elazıgaa gıtsınnn tırnaklarımı keserımm bu kadarrda buyuk konusuyom :D:D

Büyük şeyler konuşmak için büyük iddaa'lar ortaya atmak gerekir hacı :D
Ne yani şimdi kese kese tırnağını mı kesecen ? Ben iddaa'ya girecek olsam başka bir şey keserdim ( Saç,sakal gibi akla yanlış şeyler gelmesin)

Büyük şeyler konuşmak için büyük iddaa'lar ortaya atmak gerekir hacı :D
Ne yani şimdi kese kese tırnağını mı kesecen ? Ben iddaa'ya girecek olsam başka bir şey keserdim ( Saç,sakal gibi akla yanlış şeyler gelmesin)

hehehehe :D fenasınn fenaa :D gelsinn hacıı gelir inş sevınırızz yanee :D ama gelmez bence :D

Ah Gekas,vah Gekas,ne yaptın Gekas.Gitme Gekas.

Geçen yıl devre arasında arkadaşlarla Akhisar ligde kalır/kalmaz diye yemeğine iddiaya girmiştik.Ben kalır demiştim.Gekas olmasa zor kalırdı tabi.O nedenle sempatim var Akhisar ve Gekas'a.Hatta arkasında Gekas yazan orjinal Akhisar Belediye formam bile var.Gekas sen gidersen o formayı nasıl giyerim xD

İşte Elazığspor resmi sitesindeki o açıklama;

"Geçtiğimiz haftalarda Theofanis Gekas’ın transfer görüşmesi yapmak üzere Elazığspor’un Hollanda kampına gittiği yönünde yapılan haberleri kulübümüz resmi internet sitesinden yalanlamasına rağmen bugün bazı basın ve yayın organlarında Gekas’ın Elazığspor’la prensip anlaşmasına vardığı yönünde haberler yayınlanmıştır."
Daha öncede belirttiğimiz gibi Theofanis Gekas’la kulübümüz herhangi bir transfer görüşmesinde bulunmamıştır.
Bu tür haberler tamamen asılsızdır.

zaten teknik direktörünüzde bi garip :D
tam olur valla hocam :D norvecli-yunan :D

http://www.duslerforum.org/sanica-boru-elazigsporda-sollied-donemi-t516520.html

Abi , solied hakkında pek bilgimiz yok ,sezon başlasın göreceğiz nasıl biri :)

Ah Gekas,vah Gekas,ne yaptın Gekas.Gitme Gekas.

Geçen yıl devre arasında arkadaşlarla Akhisar ligde kalır/kalmaz diye yemeğine iddiaya girmiştik.Ben kalır demiştim.Gekas olmasa zor kalırdı tabi.O nedenle sempatim var Akhisar ve Gekas'a.Hatta arkasında Gekas yazan orjinal Akhisar Belediye formam bile var.Gekas sen gidersen o formayı nasıl giyerim xD

Rahat ol kardeşim,yönetim yalanladı , bize gelmiyor. Ama başka takımlara gider mi onu bilemem :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri