Sayısal mı sözel mi?

---> Sayısal mı sözel mi?

İkisine de basmıyorsa ?

İşte son çare eşit ağırlıktır balbazar.

Kısmi olarak .;
Sayısal - sözel okursun liseyi bitirirsin bir bölüm kazanırsın üniversiteye gidersin, üniversite biter kpssye girmek şart olur kpssye girersin kazanırsın tercih yaparsın atanamazsın ..
Sonra ben neden okudum diye kendine kızarsın (.

tavsiye isteyen biri olsaydın ve eğer kafan matematiğe de basıyor olsaydı..kesinlikle sayısal derdim..

ama benim tercihim her zaman sözel maalesef :)

Ben mesela sayısal okuyorum lise sondayım sayısalımda süper ama üniversitede edebiyat okumak istiyorumm çünkü aşkk başkadırr.Sevmektir önemli olan bana kalırsa. Aşk karın doyunmuyor diyenlerdensen,ben bayanım beni doyurur ama erkekler için biraz daha farklıdır durumm ..

Kısmi olarak .;
Sayısal - sözel okursun liseyi bitirirsin bir bölüm kazanırsın üniversiteye gidersin, üniversite biter kpssye girmek şart olur kpssye girersin kazanırsın tercih yaparsın atanamazsın ..
Sonra ben neden okudum diye kendine kızarsın (.

Hevesin kaçar reklamına döndürmüşsün olayı içimi kararttınn hahaha

Bunun cevabı senin hangi derslerde iyi olduğuna, hangilerinde kötü olduğuna ve ne kadar kötü olduğuna göre değişir. Aynı zamanda istediğim bölüme göre de değişir. Eğer sayısalı yapabiliyorsan tabii ki daha iyi bölümlere girebilirsin sayısaldan. Eğer sayısalın iyi değilse yine de matematiği elinden geldiğince yapmaya çalış, eşit ağırlık oku derim. Sözelden girebileceğin bölüm sayısı çok kısıtlı ve çok üst sıralarda olman gerek iyi bir yere girebilmek için. Ancak tabii sen diyorsan ben öğretmenlik istiyorum veya sinema-televizyon istiyorum diye o zaman tabii sözel. Böyle bir isteğin yoksa da sayısal veya eşit ağırlık.

Ne olmak istediğine göre, başarabileceğin derslere göre değişir.

Düz liseysen şevkini kırmak gibi olmasın da sayısalı ve eşit ağırlığı seçme derim. Çünkü iyi eğitim verilmiyor.Matematiği,geometriyi,fizik,kimya,biyolojiyi iyi öğrenmeden mezun olursan senelerce öss ye girersin. Aslında düz lisedeysen sözel de zor çünkü benim için kabus olan,asla beynimin basmıcağı tarih var. Sanırım en iyisi dil bölümü. Hem dışardan alacağın ing kurslarıyla iyice geliştirirsin ve öss de düşük puan alsan bile bir yerlere yerleşirsin.

Umarım kafanı karıştırmamışımdır, sen yine de yeteneğin hangi yöneyse onun bölümünü seç ve çok çalışmaya bak. Kolay gelsin

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri