"Sayın" yöneticiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dedex06

Kayıtlı Üye
Sayın kelimesini kullandığıma pişman olmayacağımı düşünerekten konuyu tekrar gündeme getirmek istedim. Şimdi Huhuu isimli hesabımıda banladınız. 10larca hesabım hala duruyor ben her seferınde girip girip forumda dolaşabiliyorum zaten istediğim kadarı ile istediğimi yapabiliyorum. E adımı Aslıda koysam Ahmette Mehmette fark etmiyor ben zaten alışığım ismimi cismimi vermemeye eskiler bilirde neden bu kadar direniyorsunuz ? Bırakın serbeest serbest dolaşayım arkadaş. İp ban'da atsanız adımı yasak kelime ile de koysanız nasılsa geri dönebiliyorum. 2 tuşa bakıyor. Gelin adam akıllı konuşalım şu işi tatlıya bağlayalım. Birbirimize ana avrat sövmedik etmedik ne bu düşmanlığınız bilmiyoruz. Yöneticilikte istemiyoruz bırakın arada bi vakit geçirelim. Umarım düzgün şekilde cevap verirsiniz banlamadan önce konuşalım sonuca bağlayalımda tekrar tekrar uğraşmayalım.

+

Banlanan üyeler tekrardan üye alıp geride dönmüşler onlarıda herkes biliyor umarım önceden banlısın demezler

Melih Emre

Son düzenleme:
---> "Sayın" yöneticiler

[MENTION=159181]Dedex06[/MENTION]

konu ile [MENTION=4428]sEmih[/MENTION] ilgilenecektir Bekleyiniz Lütfen.

semih engellemistir aciklama yapacaktir

Son düzenleme:
---> "Sayın" yöneticiler

Sorunlar Çözülene Kadar Konular Kitlenmez Melih Emre ;)

---> "Sayın" yöneticiler

melih. zevk ugruna seni forumda istiyorum. neden biliyormusun? bu atarliligin yuzunden. tek tek uyeleri kontrol eder ne kadar uyeligin varsa banlar uye aliminida kapatirim. sirf inat ugruna. yaparim supen olmasin.. laf sokmadan adam gibi insan gibi takilcaksan edebinle takil ama en ufak bir laf sokmani gorursem seni foruma sokmam , bana sokmez senin hacker su bu ayaklarin.

---> "Sayın" yöneticiler

Peki, WнιтєRσσт bu hesabımı tekrar açarmısınız. Resim konuları vs vs hep onda o yüzden. Teşekkürler

---> "Sayın" yöneticiler

kamera şakası gibi adamsın vallahi :D
bu arada WнιтєRσσт tarih konularında bayagı bir işimiz var..hep aynı konuları açmışsın :D

---> "Sayın" yöneticiler

No Comment xD

[MENTION=159181]Dedex06[/MENTION]
- Forum İçerisinde Yabancı Diller İçin Açılan Özel Bölümler Dışında Mesajlarınızda Ve Signatürlerinizde Yabancı Dilde Kelime Kullanmak Yasaktır.

Hatırlatmalarda Yarar Vardır ;) [url="http://www.duslerforum.org/showpost.php?p=261&postcount=1]Genel Forum Kuralları [/url]

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> "Sayın" yöneticiler

Tamam Vereceğim Eski Nikini

Lakin

Tekrar Ediyorum

En Ufak Bir Atarlı Kelimeni Duymayacağım

Efendi Efendi Sohbetini Et

Çık Git

Kimseyle Bi Sorunum Yok

Olmasınıda İstemem.

Ama Yine Atarlı Kelimeler Kullanırsan

Emin Ol Misafir Olarak Dolaşırsın Bu Forumda

İşi Gücü Bırakır 7/24 Sen Benle Ben seninle Uğraşırım

Ulaş Bana Faceden Veriyim Şifreni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri