Sayın kelimesini kullandığıma pişman olmayacağımı düşünerekten konuyu tekrar gündeme getirmek istedim. Şimdi Huhuu isimli hesabımıda banladınız. 10larca hesabım hala duruyor ben her seferınde girip girip forumda dolaşabiliyorum zaten istediğim kadarı ile istediğimi yapabiliyorum. E adımı Aslıda koysam Ahmette Mehmette fark etmiyor ben zaten alışığım ismimi cismimi vermemeye eskiler bilirde neden bu kadar direniyorsunuz ? Bırakın serbeest serbest dolaşayım arkadaş. İp ban'da atsanız adımı yasak kelime ile de koysanız nasılsa geri dönebiliyorum. 2 tuşa bakıyor. Gelin adam akıllı konuşalım şu işi tatlıya bağlayalım. Birbirimize ana avrat sövmedik etmedik ne bu düşmanlığınız bilmiyoruz. Yöneticilikte istemiyoruz bırakın arada bi vakit geçirelim. Umarım düzgün şekilde cevap verirsiniz banlamadan önce konuşalım sonuca bağlayalımda tekrar tekrar uğraşmayalım.
+
Banlanan üyeler tekrardan üye alıp geride dönmüşler onlarıda herkes biliyor umarım önceden banlısın demezler
Melih Emre
+
Banlanan üyeler tekrardan üye alıp geride dönmüşler onlarıda herkes biliyor umarım önceden banlısın demezler
Melih Emre
Son düzenleme: