Sayın Başkan her şey yalan

RaPizM^^

Bayan Üye
Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde, pireler berber, develer tellal iken... Bir ülkenin bir kralı varmış... Krala bir gün terzi 'Size bir elbise diktim; ama size görünmüyor' demiş ve 'şöyle güzel, böyle güzel' diye de eklemiş... 'Peki' demiş kral; o günden sonra çıplak gezmeye başlamış...
Halk manzarayı görüyormuş her gün ama Kral bu! Etrafında dalkavuklar; 'Kralım ne kadar şıksınız, bir insana elbise bu kadar yakışır!' diye sırnaşır, dururlarmış.
Bir gün kral yine gezerken pazarda.. Çocuk bu, bilir mi kral-mıral! Kenardan bağırmış;
-Aaa! Kral çıplak!
İşte o çocuk sayesinde anlamış kral çıplak gezdiğini...
Sayın Başkan.. Sayın Adnan Polat... Siz de anlayın artık gerçeği. O masaldaki kral gibi sizin de etrafınız dalkavuktan geçilmiyor!
Dedikodu yapıyorlar bol bol... Arada adam gibi adamlar, dostlarınız var ama, ne fayda! O kadar azınlıktalar ki; sesleri yetmiyor.

Sayın Başkan...
Borç dağı Everest Dağı ile yarışır hale geldi!
Muhalefet sizin devrilmeniz için imza topluyor.
İnandığın takım, inandığın futbolcular senin kadar sıkılmıyor. Hacivat-Karagöz oyunu oynuyorlar sanki!
Seyrantepe'nin sonu ne olacak Sayın Başkan!
'Açıl susam açıl' diyeceksiniz de açılacak mı? Eren Talu'ya geleceği söylenen kredinin tarihi değişe değişe bir hal oldu!
Siz mert insansınız. İçiniz dışınız bir. Onun için anlayamıyorsunuz etrafınızdaki dalkavukları!
Tek başınasınız Sayın Başkan, tek başına...
2010 Mart'ına daha güçlü girmek istiyorsanız dikkat edin; hem de çok dikkat edin.
Yoksa arkanızdan ibrikle su dökecek birilerini bile bulamazsınız.
Kanser olmuş kola, merhem sürmeyi bırakıp, kesip atın ve hayata tek kolla devam etmeyi deneyin bu kez...
Ve demem o ki; bir dahaki sefere her şey için çok geç olabilir.
Son olarak; yönetiminde yumurta topukla gezip, şimdi Prada marka ayakkabı giyenlere itibar etmeyin sevgili Başkan... Onlar her şeyin çok güzel olduğunu söylüyorlar ama ben dayanamıyorum işte. Bağırıyorum yine; 'KRAL ÇIPLAK!'

Hasan Şaş'a da ayıp ettiniz!

Hasan Şaş deyince aklımda kalan en güzel fotoğraf Galatasaray'ın, Gerets dönemindeki şampiyonluğunda oğluyla sahanın ortasındaki ağlamaklı hali...
Ne gündü o gün!
Ama bugün; Hasan Şaş artık Galatasaray'ın kadrosunda yok..
'Son iki yıl ne oynadı? Çok para kazandı' geyiklerini geçin bir kalemde...
Gönderiliş şekli tepeden tırnağa yanlış.
Hasan'ı, böylesine manevi olarak bitirmeye kimsenin hakkı yok.
Şaş, o kadar ince ruhlu bir adam ki, çağırsan sezon başı 'Bak Hasan, sezon sonu yollarımız ayrılacak ama sen hep evladımız olarak kalacaksın' dense Hasan bu kadar kırılmazdı.
Çünkü öyle bir kırıldı ki, UEFA gecesine katılmadı Adanalı... Yapılan ayak oyunlarını içine sindiremedi..
Bunca Bizansvari oyunları hak etmediğini düşündü.
Yalvarıyorum ne olur artık şu vefasızlığı ortadan kaldırın, saçmalıklara bir son verin...
Hakan Şükür'e, Hagi'ye, Hakan Ünsal'a, Arif Erdem'e yapılanlar, Hasan Şaş'a da yapıldı ama artık bu son olsun. Çünkü Galatasaraylılık ve Galatasaray değerleri bu değil?

Lincoln'ün hayrını görün

Kendisine takıntım yok! Düşmanı değilim. Ama kör de değilim ve de dayanamıyorum yaptıklarına...
Bu arkadaş ilk yılında Galatasaray'dan tam 6 milyon euro aldı. Sonra da yan gelip yattı!
Yan gelip yatsa sadece o da değil... Takımı yere düşüp te parçalanan karpuz haline getirdi. Böldü yani.
Bir gün kılı döndü sıvıştı.
Bir gün 'başım ağrıyor' dedi, kayıplara karıştı.
Takım çalışırken harıl harıl, Brezilya'da tatil yaptı.
Hasan Şaş'ı bir espri yaptı diye Adnan abisine (Sezgin) şikayet etti.
Arkadaşları maça çıkarken, o Brezilya ajanslarından İstanbul'a getirttiği kızlarla eğlendi.
Neymiş efendim; çok yetenekliymiş mübarek! Diyorlar ki, 'Biraz alttan almak gerek!'
Alın başınıza çalın şimdi. Alttan aldınız aldınız, hayrını görün.
Şimdi göndermek istiyorsunuz ama alan yok değil mi?
Schalke istiyor, Werder Bremen istiyor yalanlarıyla güldürmeyin beni.
Avrupalı alacağı adamı bir yıl, iki yıl takip eder önce...
Bakın geride kalan bir yıla, iki yıla da...
Çare bulun ondan sonra...

Ersun Yanal'ı getirin

Bu takım yaklaşık 10 milyon Euro maliyetli bir teknik direktörü asla kaldıramaz...
Diyelim ki; Le Guen geldi.. Yardımcıları, menajer, komisyon, iki yıllık ücreti en az 10 milyon Euro civarında olur...
Peki şampiyonluk garantisi verebilir mi ? Elbette hayır...
Daum dahil diğerleri de öyle.
Orta sınıf bir yabancı getirsen, Skibbe tarzında; durum yine aynı olmaz mı?
Çözüm; bence Türk teknik direktör getirilmeli..
Bülent Korkmaz'la eğer vedalaşılacaksa (Bence kesinlikle kalmalı) bir başka aday Ersun Yanal olmalıdır...
Hemen heyecanlanmayın, hatta surat yapmayın, tepki de koymayın...
Ersun Yanal, bugünkü Galatasaray'ı iki üç takviyeyle uçurur..
Bu benim görüşüm, ister katılın ister katılmayın...
Le Guen, gelip kuş mu konduracak, Daum, şapkadan tavşan mı çıkartacak?
Ersun Yanal, gerisi yalan, muhabbetleri geçin...
Yukarda Allah var, Ersun hocanın Galatasaray'a ne zararı oldu ki?
Sayın Polat, Ersun Yanal'ı, kaptan Ayhan'a sorun, Arda Turan'a, Hakan Balta'ya, Servet'e sorun bakın size ne diyecekler?
Zaten teknik direktör değiştirmek moda değil mi? Bir şans da Ersun Yanal'a verilse ne olur? Bence kazanan Galatasaray olur...

Bülent Korkmaz'la adam gibi vedalaşın

En kritik dönemde gelen Bülent Korkmaz'la vedalaşmanın da adam gibi olması lazım...
Onore edilerek ve kırmadan.
Çünkü Bülent Korkmaz çok özel biri...
Çünkü yüreğinde G.Saray sevgisini, onurunu taşıyan en nadir bir teknik adam, futbolcu, kaptan... Başkan Polat, o sıkıntılı dönemde yanına alıp 'Hoş geldin Bülent' dediyse, gönderirken de yanaklarından öpüp, emeklerine teşekkür etmeli..
Niye? Çünkü Bülent Korkmaz'ı 'çaylaklıkla' suçlayanlara bir ders vermiş olursunuz...
Aynı zamanda Bülent Korkmaz'ın teknik adamlığını tartışabilirsiniz ama tarihten silmeniz mümkün mü?

Yani Bülent, Galatasaray'dan bir cep telefonuna atılan bir mesajla gönderilmişti. Şimdi ikinci kez aynı hataya düşülmesin ne olur?

Bahri Havadır

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri