SLd
Bayan Üye
Nasıl başlasam bilemedim şimdi ama bi şekilde başlıycam artık
Bi arabunalıma girmiştim . Başımdan bi çok olay geçmişti . Bi çok şey yaşamıştım . Daha sonra babamı bana verdiği harçlıkların hepsini harcıyodum ve bu bile bana az geliyodu . Aptallık işte aslında
Neyse ... Bi gün olacağı yok para bitti babamdan isteyemiyorum . Altınlarım vardır benim çocukluktan kalma küpelerim kolyelerim yüzüğüm var . Bunlardan bi küpemi sattım malum altın fiyatları da çok yüksek . Bi güzel harcadım yedim gitti . Geçenlerde annemler temizlikte bunu farkettiler . Ne olduğunu bilemediler tabi . Daha sonra bende söyleyemedim
Bu aramızda Düşler Forum üyeleriyle bi sır olcak galiba hahaha hahaha
Neyse olay bu kadar itiraf ettim de içim açıldı
Hepinize teşekkür ederim şimdiden
:106:Bi arabunalıma girmiştim . Başımdan bi çok olay geçmişti . Bi çok şey yaşamıştım . Daha sonra babamı bana verdiği harçlıkların hepsini harcıyodum ve bu bile bana az geliyodu . Aptallık işte aslında
Neyse ... Bi gün olacağı yok para bitti babamdan isteyemiyorum . Altınlarım vardır benim çocukluktan kalma küpelerim kolyelerim yüzüğüm var . Bunlardan bi küpemi sattım malum altın fiyatları da çok yüksek . Bi güzel harcadım yedim gitti . Geçenlerde annemler temizlikte bunu farkettiler . Ne olduğunu bilemediler tabi . Daha sonra bende söyleyemedim
Bu aramızda Düşler Forum üyeleriyle bi sır olcak galiba hahaha hahaha
Neyse olay bu kadar itiraf ettim de içim açıldı
Hepinize teşekkür ederim şimdiden