Sattım Gitti :))

SLd

Bayan Üye
Nasıl başlasam bilemedim şimdi ama bi şekilde başlıycam artık :D
Bi arabunalıma girmiştim . Başımdan bi çok olay geçmişti . Bi çok şey yaşamıştım . Daha sonra babamı bana verdiği harçlıkların hepsini harcıyodum ve bu bile bana az geliyodu . Aptallık işte aslında :)
Neyse ... Bi gün olacağı yok para bitti babamdan isteyemiyorum . Altınlarım vardır benim çocukluktan kalma küpelerim kolyelerim yüzüğüm var . Bunlardan bi küpemi sattım malum altın fiyatları da çok yüksek . Bi güzel harcadım yedim gitti . Geçenlerde annemler temizlikte bunu farkettiler . Ne olduğunu bilemediler tabi . Daha sonra bende söyleyemedim :D
Bu aramızda Düşler Forum üyeleriyle bi sır olcak galiba hahaha hahaha
Neyse olay bu kadar itiraf ettim de içim açıldı :)
Hepinize teşekkür ederim şimdiden :)
:106:

---> Sattım Gitti :))

Ailesinden Büyük Bir Sırrı Saklayan Genç Kız Yakayı Ele Verince Kendisinden Bir Daha Haber Alınamadı..

Evet Bencede Bu Biraz Ağır Oldu:D Bazen Kaybediyorum Kendimi Kusura Bakma:D

dunyanin sonu degilya..olan olmus..:D
bosver..
bir tek dogru vardir...kendi bildigin..

aman digerlerini sakin satma,bir basladimmi arkasi gelir yani,kendine hakim ol

İTİRAF EDİYORUM çoğu eş bizim gibi sırtlarını birbirine dönerek yatar. normalde eşim benim solumda yatarsa bana ters gelir.çünkü arkasını dönünce kalbinin üstüne yatmış oluyor.(bu durum kalbe zamanla zarar veren bir durumdur) bende bunu bildiğim için onu hep kendi sağımda yatırıyorum. böylece sırt sırta dönünce o değil ben kalbimin üstüne yatmış oluyorum .ben onun kalbinin incilmesine dayanamam. bu yüzden bende ritim bozukluğu oluştu ama o bunun neden olduğunu bilmiyor hiçte bilmeyecek (bitanemi çok seviyorum)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri