Satranç oynamayı biliyor musun?
parasite Kayıtlı Üye 1 Şub 2012 #3 ---> Satranç oynamayı biliyor musun? biraz biliyorum taşları ve nasıl hareket ettiklerini falan ama hiç oynıycak bir rakip bulamayınca bıraktım bende...
---> Satranç oynamayı biliyor musun? biraz biliyorum taşları ve nasıl hareket ettiklerini falan ama hiç oynıycak bir rakip bulamayınca bıraktım bende...
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 1 Şub 2012 #4 ---> Satranç oynamayı biliyor musun? Biliyorum.
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 1 Şub 2012 #6 ---> Satranç oynamayı biliyor musun? Çok severim satrancı, ama oyniyacak birisi yok
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 1 Şub 2012 #8 ---> Satranç oynamayı biliyor musun? biliyorum ama çok iyi değilim o yüzden hayır dedim
Deniz kızı Bayan Üye 1 Şub 2012 #9 ---> Satranç oynamayı biliyor musun? _JOK3R_' Alıntı: Çok severim satrancı, ama oyniyacak birisi yok Genişletmek için tıkla ... dimi ya. :M
---> Satranç oynamayı biliyor musun? _JOK3R_' Alıntı: Çok severim satrancı, ama oyniyacak birisi yok Genişletmek için tıkla ... dimi ya. :M
H ' hazel Bayan Üye 1 Şub 2012 #12 ---> Satranç oynamayı biliyor musun? Biliyorum ama iddaalı değilim .)
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 1 Şub 2012 #15 ---> Satranç oynamayı biliyor musun? karıştırıyorum biraz